"Буде весело, тримайтеся": Богдан похвалився новою роботою

2 березня 2020, 23:16оновлено 3 березня 2020, 00:06
Екс-керівник Офісу президента відновив свою кар'єру адвоката.
Андрій Богдан
Андрій Богдан вирішив знову зайнятися адвокатською діяльністю / president.gov.ua

Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан, який відразу після свого звільнення полетів відпочивати на Сейшели, заявив про відновлення адвокатської діяльності.

"Всім привіт))) Відновив адвокатську діяльність, так що запрошую до співпраці бізнесменів, політиків та інших клієнтів. Буде весело, тримайтеся!!!!", — написав він у понеділок на своїй сторінці в Facebook.

'Буде весело, тримайтеся': Богдан похвалився новою роботою
'Буде весело, тримайтеся': Богдан похвалився новою роботою

Зазначимо, згідно з інформацією, яка міститься у Єдиному реєстрі адвокатів України, право на заняття адвокатською діяльністю Богданом, було призупинено з 22 травня 2019 роки на підставі його заяви. А відновлено вже із 25 лютого 2020 року згідно з законом "Про адвокатуру та адвокатську діяльність".

відео дня

Користувачі Мережі неоднозначно відреагували на новину від Богдана - одні почали його вітати з "поверненням в адвокати", а інші пригадали відпочинок на Сейшелах і дорікнули за "рекламну компанію".

'Буде весело, тримайтеся': Богдан похвалився новою роботою

Відставка Богдана

Як раніше писав Главред, президент України Володимир Зеленський 11 лютого звільнив з посади керівника Офісу президента Андрія Богдана і призначив на цю посаду Андрія Єрмака, який раніше обіймав посаду помічника президента.

Також відзначимо, на думку політолога Володимира Фесенка головна проблема Андрія Богдана на посаді глави Офісу президента Володимира Зеленського полягала в тому, що він втратив монополію на главу держави.

У перші місяці президентства Зеленського Богдан контролював доступ до українського лідера і був найбільш наближеною до нього людиною, розповів політолог.

"Обмін полоненими у вересні з Росією, потім активні переговори і з росіянами, і з західними партнерами "нормандському форматі" (Україна, Росія, Франція, Німеччина – Ред.), вихід на паризьку зустріч "нормандського формату" ...другий обмін в кінці року вже за ОРДЛО (окремі райони Донецької та Луганської областей – Ред.)", – зазначив Фесенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти