StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як перевірити горілку на якість: 3 способи, які покажуть підробку

26 березня 2024, 16:28оновлено 27 березня, 12:33
Перевірити якість алкоголю можна легко в домашніх умовах.
Як перевірити горілку на якість
Як перевірити горілку на якість / Колаж Главред, фото: pixabay.com, скріншот YouTube

Не секрет, що в Україні можна купити "палену" горілка, вживши яку можна нашкодити своєму здоров'ю. Тому важливо вживати тільки якісний продукт.

До речі, раніше ми докладно розповідали, як відрізнити справжню сметану від підробки: на що дивитися і як перевірити. Дотримуючись цих простих порад, ви зможете не тільки відрізнити справжню сметану від підробки, а й переконатися в її високій якості.

Як зрозуміти, що горілка хороша?

Зовнішній вигляд напою дуже важливий. Також в інтернеті ви можете подивитися, порівняти товар і визначити, що у вас в руках - оригінал чи підробка.

відео дня

Також важливо оглянути акцизну марку - вона обов'язково має бути на всіх алкогольних напоях, надрукована на спеціальному папері кольоровими фарбами, і всі цифри на ній мають бути чіткими.

Як перевірити якість алкоголю в домашніх умовах?

На нюх: Перше, що має свідчити про якість горілки, - це її запах. Потримайте склянку або пляшку в руках хвилину чи дві і максимально відчуйте запах вмісту. Якісний алкоголь не матиме жодних запахів, крім спирту. Якщо ви почуєте дивні запахи, наприклад ацетону, краще не вживати напій, пише УНН.

Що таке горілка?

Горілка - міцний алкогольний напій, безбарвний водно-спиртовий розчин із характерним смаком і яскраво вираженим спиртовим запахом, повідомляє портал "Вікіпедія".

Вага пляшки: Літрова пляшка горілки має важити приблизно 953 грами. Відхилення від цієї норми може вказувати на підробку, розлиту в неоригінальну скляну тару.

Горіння: Для перевірки горілки кімнатної температури налийте її в ложку або кришку і підпаліть. Якісна горілка має горіти світло-синюватим полум'ям біля поверхні. Мала кількість спирту призведе до ледь помітного полум'я, яке швидко згасне.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти