Що українцям робити, якщо відключили світло: топ-10 порад

Що потрібно робити в разі відключення світла? / колаж Главред, фото УНІАН

Українці можуть самостійно підготуватися до вимкнення електроенергії. Найпростіша порада - запастися їжею та водою, кажуть у Нацполіції.

Жителям України варто самостійно підготуватися до можливих виключень електроенергії через російські обстріли. Співробітники Нацполіції на своєму Telegram-каналі склали топ-10 порад, дотримання яких допоможе пережити цю складну ситуацію.

Отже, що потрібно робити в разі відключення світла:

У Національній поліції також радять зібрати необхідні речі та документи. Крім того, слід зробити запас палива і подбати про запаси теплих речей.

Удари по енергетичній інфраструктурі

Герман Галущенко, керівник Міністерства енергетики України, зазначив, що російські окупанти активно працюють над знищенням максимальної кількості об'єктів національної енергетичної системи. Управління сподівається, що вдасться уникнути відключень електроенергії взимку.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов вказав на те, що Росія здійснює розвідувальні дії і намагається отримати інформацію про стан енергетичної інфраструктури України.

Водночас, за інформацією британської розвідки, окупанти накопичили достатню кількість ракет на складах, щоб продовжувати повітряні атаки територією України.

Інші новини:

Новини заразКонтакти