StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Виріс зайвий орган: у 9-річного школяра знайшли рідкісне захворювання

19 квітня 2023, 15:50
Школяреві вдалося поставити діагноз після того, як він поскаржився на болі в животі.
У 9-річного хлопчика виявили рідкісну хворобу
У 9-річного хлопчика виявили рідкісну хворобу / liverpoolecho.co.uk

Дев'ятирічний Альфі Хутон з Ліверпуля почав погано себе почувати на початку грудня 2022 року, йому поставили діагноз "водяна інфекція", але причина виявилася більш дивною, ніж могли припустити його батьки.

Хлопчик дізнався свій діагноз тільки після проходження додаткових обстежень, здачі аналізів крові та ультразвукового сканування, пише Liverpool Echo.

У Альфі виявили дуплексну нирку - подвійну нирку з одного боку. Було встановлено, що хлопчик втратив 72% функції однієї нирки.

відео дня

"У довгостроковій перспективі він залишиться постійним відвідувачем Alder Hey (лікарні - ред.), принаймні, до початку дорослого життя. На даний момент його нирки в нормі. Зараз він може жити нормальним життям", - розповів батько хлопчика.

Раніше ми розповідали, що чоловік, який, як вважалося, був кремований майже десять років тому, був знайдений живим і здоровим.

Чжо Канлуо втік з будинку престарілих у 2014 році, а родичі та жителі села помилково ідентифікували його за тілом, знайденим на узбіччі дороги

Також повідомлялося, що американка Ребекка Кілберн з Мічигану зіткнулася з серйозною проблемою - вона не може знайти взуття для свого 14-річного сина. Пару кросівок їй доводиться шукати по всьому світу, оскільки довжина ступні у дитини цілих 23 розміру за стандартами США (ступня 38-40 см).

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти