StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У жінки зірвалося понад 178 млн грн виграшу в лотерею: чому спіткала невдача

4 квітня 2024, 00:45
Британка могла отримувати щомісяця протягом 30 років по 10 000 фунтів стерлінгів, але стався дуже неприємний збіг, який зіпсував їй можливу перемогу.
Жінка, гроші
Жінка могла виграти в лотерею 3,6 млн фунтів / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНІАН (ілюстративне фото)

Ніколь Макріганніс із Ліверпуля, Великої Британії, могла виграти 3,6 млн фунтів стерлінгів у лотерею (понад 178 мільйонів гривень), проте стався прикрий збіг. Так би вона отримувала протягом 30 років по 10 тисяч фунтів.

Як повідомляє Daily Star, Ніколь брала участь у місцевій лотереї. Вона вирішила вибрати декілька випадкових чисел, але всі з них виявилися лише на одну цифру більшими за ті, які вели до перемоги.

Жінка каже, що хотіла одночасно сміятися і плакати. Зокрема, її номери були 03, 12, 20, 39, 44 з "кулькою життя" 06, а виграшними виявилися 02, 11, 19, 38, 43 з "кулькою життя" 06.

відео дня

"Я грала вдруге, насправді я використовувала два інших набори чисел. Утім, їх я не збиралася використовувати. Я просто поставила випадкові числа, які мені сподобалися. Спочатку я дивилася на номери і думала: "Неважливо". Потім я побачила, що перший і другий номери були дуже близькі. Потім я зрозуміла, що всі вони на один більші", - сказала Ніколь.

Також вона зізналася, що якби виграла, то витратила б кошти на лікування сім'ї, купила б автомобіль і свій будинок.

Нагадаємо, чоловік у себе вдома знайшов купу грошей, але різко "обламався": банк, до якого звернувся він, більше не працює зі старими купюрами. Обміняти їх більше неможливо.

До речі, чоловік прослуховував дружину і несподівано розбагатів. Він підслуховував її розмови на роботі і вирішив вкластися в акції компанії, де працювала дружина. Авантюрист зміг заробити грошей, але наслідки були для нього несподіваними.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти