StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік виграв у лотерею понад 39 млрд гривень: яка умова отримання грошей

28 березня 2024, 16:30
Чоловікові вдалося виграти величезну суму грошових коштів, проте тепер йому потрібно вибрати спосіб, як отримати ці гроші, і він вельми непростий.
Мужчина, деньги
Переможець може відразу забрати більше половини суми / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У Нью-Джерсі, США, чоловік виграв у лотерею джекпот на суму 1,12 мільярда доларів (39 млрд грн). Це восьмий за величиною виграш в американській історії. Проте усю суму переможець одразу не отримає.

Як повідомляє Daily Star, неназваний переможець перевершив шанси 1 до 302,6 мільйона. Він вибрав номери 7, 11, 22, 29, 38 і 4, які в підсумку і стали виграшними.

Тепер йому належить зробити вибір: або отримувати всю суму протягом 30 років, або відразу отримати одноразову суму в розмірі $537,5 млн.

відео дня

Як вчинить переможець, поки що невідомо.

Раніше чоловік у себе вдома знайшов купу грошей, але різко "обламався": вся річ у тім, що банк, до якого він звернувся, більше не працює з такими купюрами. І обміняти їх неможливо.

Нагадаємо, чоловік прослуховував дружину і несподівано розбагатів. Зокрема, він прослуховував її робочу розмову і вирішив придбати акції компанії, де працювала дружина, і йому вдалося на цьому заробити. Втім, історія закінчилася явно не тим, на що розраховував герой історії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти