StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для найуважніших: треба знайти живу собаку за 11 секунд

20 січня 2024, 05:30
2070
Розгадайте дуже захоплюючу, хитру і непросту головоломку - потрібно знайти живу собаку серед безлічі веселих іграшок, які лежать у кутку кімнати.
Jagranjosh
Знайдіть собаку за 11 секунд / Jagranjosh

Гарним способом розважитися і потренувати мозок стане розгадка головоломок. Веселі оптичні ілюзії піднімають настрій і допомагають вчитися швидко розбиратися у складних питаннях. Цього разу нам потрібно знайти живу собаку серед іграшок.

Головоломка від Jagranjosh дуже хитра і не непроста. Щоб її розгадати, потрібно уважно розглядати іграшки. У вас буде час на пошук правильної відповіді.

На зображенні - жінка, яка стоїть з повідцем і шукає свою собаку. Поруч з нею багато іграшок. Десь там і сховався її пес.

відео дня

Дається лише 11 секунд. Готові? Тоді поїхали!

Jagranjosh
Дивіться уважно на картинку і ви знайдете собаку / Jagranjosh

Не вдалося знайти правильну відповідь? Тримайте підказку: справжня собака зліва від іграшкового ведмедя. Відповідь обведена у жовтий кружечок.

Розгадка
Якщо знайшли собаку, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Не турбуйтеся, якщо не вдалося розгадати головоломку. Спробуйте інші оптичні ілюзії - наприклад, головоломку для тих, у кого чудовий зір. Там лише за 3 секунди потрібно знайти особливу лисицю.

Крім того, ви можете спробувати розгадати оптичну ілюзію, де потрібно треба знайти літеру W лише за 4 секунди. На зображенні безліч літер M, це плутає концентрацію і заважає відшукати правильну відповідь.

А ще у нас є головоломка, де треба за 4 секунди знайти апельсин. Фішка ілюзії в тому, що потрібно швидко відшукати апельсин, який не схожий на інші.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти