StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для найвеселіших і кмітливих: треба за 7 секунд знайти кота

19 січня 2024, 05:30оновлено 19 січня, 14:01
2434
Розгадайте вкрай непросту, але цікаву головоломку – потрібно відшукати кота, який дуже щільно сховався від вашого погляду серед безлічі колод.
Загадка
Знайдіть кота лише за 7 секунд / Jagranjosh

Кожного з нас час від часу дістає рутина, і тоді нам потрібно трохи відволіктися і переключитися на іншу діяльність. Щоб розвіятися, розгадуйте головоломки. Оптичні ілюзії дозволять потренувати мозок і трохи відпочити. Цього разу нам потрібно знайти кота серед колод.

Головоломка від Jagranjosh досить непроста, і щоб її розгадати, потрібно дуже уважно дивитися на зображення. На перший погляд, жодного кота тут немає, тому що вже дуже добре він сховався.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: потрібно знайти рибу серед кішок: весела головоломка для людей з орлиним зором

відео дня

На зображенні - велика купа колод. Десь серед них ховається кіт. Ваше завдання - швидко його відшукати.

Загадка
Уважно дивіться на картинку, і ви побачите кота / Jagranjosh

Дається лише 7 секунд. Готові? Гайда!

Не змогли знайти кота? Ловіть правильну відповідь: кіт зверху сидить на колодах. Відповідь обведена в кружечок, він трохи лівіший по центру.

Розгадка
Якщо знайшли кота, ви дуже спритна людина / Jagranjosh

Не турбуйтеся, якщо не вдалося розгадати головоломки. Можете спробувати інші оптичні ілюзії - наприклад, головоломку для тих, у кого чудовий зір. Серед, здавалося б, однакових лисиць, потрібно за 3 секунди знайти ту, яка відрізняється від усіх.

Крім того, можна розгадати і головоломку, де потрібно за 6 секунд знайти трьох поросят. Ілюзія ускладнюється тим, що на зображенні намальовані чоловік і жінка, і вся увага зосереджується на їхній можливій розмові.

А ще у нас є головоломка для найкмітливіших. Потрібно серед безлічі літер M знайти W. Літери М сплетені один з одним, тому ще одну літеру, яка відрізняється, відшукати непросто.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти