StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для самих хитрих і кмітливих: потрібно за 11 секунд знайти чізбургер

5 грудня 2023, 11:24
413
Спробуйте розгадати цікаву головоломку - на перший погляд, чізбургери абсолютно однакові, але на зображенні є і той, який відрізняється від усіх.
Глава
Знайдіть чизбургер за 11 секунд / Indiatimes

Часом кожному з нас нудно на роботі або вдома у вихідний. У таких ситуаціях можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії – можливість весело і цікаво провести час з друзями та родиною. Цього разу нам пропонують знайти особливий чизбургер.

Головоломка від Indiatimes, насправді, дуже проста. Потрібно лише проявити максимальну уважність і тоді ви з легкістю виявите, у чому фішка цієї головоломки.

На картинці – безліч бургерів. Начебто вони всі однакові, але є і той, який помітно відрізняється. Ваше завдання – знайти такий чизбургер.

відео дня
загадка
Дивіться уважно і ви швидко знайдете чізбургер / Indiatimes

Дається всього 10 секунд. Готові? Тоді погнали!

Не змогли знайти чизбургер? Тримайте підказку – це третій бургер у другому ряду зліва. На відміну від усіх, такий бургер без салату.

Розгадка
Якщо вдалося знайти чізбургер, у вас чудова винахідливість / Indiatimes

Не засмучуйтесь, якщо вам не вдалося знайти правильну відповідь. Можете спробувати порозгадувати інші головоломки. Наприклад, головоломку для тих, у кого чудовий зір – тут потрібно відшукати цифру 257 за 10 секунд. Якщо уважно дивитися на картинку, її можна знайти і швидше.

Крім того, є і хитра головоломка для найуважніших. Потрібно відшукати рибу за 10 секунд. Разом з вами за нею полюють і білі ведмедики у різнокольорових светрах.

Також є і головоломка, де потрібно за 7 секунд знайти панду. На зображенні все панди нібито абсолютно однакові. Але є і одна, яка відрізняється, її вам і треба буде виявити.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти