У РФ захотіли "зрівняти Авдіївку з землею": закликали окупантів вбити всіх мирних жителів

26 жовтня 2023, 16:32оновлено 27 жовтня 2023, 11:03
Російські пропагандисти кровожерливо закликали армію РФ сильніше бити по українському місту, не шкодуючи сотень мирних жителів, які там залишилися.
Авдеевка, российские пропагандисты
У РФ захотіли "зрівняти Авдіївку з землею" разом з мирними жителями/ колаж: Главред, фото: Нацполіція України, скрін

На російському пропагандистському телебаченні закликали "стерти Авдіївку з лиця землі" разом з мирними жителями, які досі перебувають у місті.

Відповідний фрагмент російської програми опублікував на своїй сторінці у Telegram український журналіст Денис Казанський. На відео видно, що гості програми закликають російських окупантів не шкодувати мирних жителів і рівняти Авдіївку з землею.

Один з гостей студії російської пропагандистської програми визнав, що сотні мирних мешканців ще залишаються у місті, яке хочуть захопити окупанти, але він сказав, що йому їх не жаль. Він цинічно закликав шкодувати російських загарбників, які прийшли зі зброєю на українську територію, а не мирних українців.

відео дня

При цьому, за словами гостя студії, мирні жителі нібито мали виїхати з міста – мовляв, це їхня проблема, якщо вони залишилися. У той же час він порівняв мешканців Донбасу з німцями Берліна, яких 1945-го теж ніхто не шкодував.

"А я відповім вам. Люди, які штурмують ці позиції – багато хто мої дуже хороші друзі – у них в усіх тати, мами, дружини, діти. І за багатьох з них я вже молюся, вони не живуть. Поясніть мені, чому сто людей, яких потрібно денацифікувати, варті тисячі смертей наших військовослужбовців. Дуже хороше питання. Якщо їх там сто людей. А чому вони не пішли звідти?", – цинічно сказав учасник російської пропагандистської телепрограми.

Пропагандисты на российском телевидении
У РФ захотіли "зрівняти Авдіївку з землею" разом з мирними жителями/ скрин

Дивіться відео із закликами російських пропагандистів знищити Авдіївку:

Ситуація в Авдіївці

Раніше повідомлялося, що російські окупанти штурмують позиції ЗСУ під Мар’їною та Авдіївкою і зазнають колосальних втрат. Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку.

Генерал-майор запасу і колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун повідомив про зміну фронту на Донбасі. За його словами, у Росії немає потенціалу захопити нові території та здійснити прорив. Експерт прокоментував хід бойових дій на Куп'янському та Авдіївському напрямку фронту.

Нагадаємо, ЗСУ назвали рекордні втрати у боях за Авдіївку. З моменту початку масованого наступу на Авдіївку противник втратив пораненими та убитими понад 5 тисяч солдатів. Деякі підрозділи ворога починають бунтувати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти