У Польщі висміяли Медведєва за погрози: "Змішувати алкоголь і наркотики небезпечно, тому продовжуйте"

15 квітня 2023, 08:50оновлено 15 квітня 2023, 11:47
Змішувати ці два інгредієнти небезпечно, тому Медведєву варто продовжувати це робити, із сарказмом зазначили у Польщі.
Флаг Польши, Дмитрий Медведев
У Польщі висміяли Медведєва за погрози/ УНІАН, сайт Кремля

Заступник голови Радбезу країни-агресорки Росії та колишній президент РФ Дмитро Медведєв почав погрожувати Польщі, нібито ця країна зникне з карти Землі. З таким звинуваченням путінський прихвостень накинувся на Польщу та її прем’єрміністра Матеуша Моравецького за слова, що Україна може бити по території Росії. У Польщі відреагували на такі погрози і висміяли російського чиновника.

Під відповідною публікацією Медведєва у Twitter з погрозами Twitter-аккаунт "Агентства національної безпеки Польщі" лишив коментар, у якому порадив "продовжувати змішувати алкоголь і наркотики", незважаючи на те, що це небезпечно.

"Шановний пане Медведєв. Пам'ятайте, що поєднання алкоголю з наркотиками є дуже небезпечним. Будь ласка, продовжуйте це робити", – йдеться у коментарі.

Медведев и Польша
Коментар "Агентства національної безпеки Польщі" до публікації Медведєва/ скрін

Коли після цього на Twitter-аккаунт "Агентства національної безпеки Польщі" накинулися проросійські боти, називаючи його "бандерівським", там також не змовчали на такий коментар.

"Вчора наш профіль назвали проросійським. Сьогодні нас називають "бандерівцями" – тобто ми добре виконуємо свою роботу", – відповіли адміни Twitter-аккаунта.

Медведев и Польша
Коментар "Агентства національної безпеки Польщі"/ скрін

Проте пізніше голова громадської організації Центр досліджень сучасного безпекового середовища Міхал Марек у коментарі під відповіддю "спецслужб" зазначив, що в Польщі немає установи під назвою Agencja Bezpieczeñstwa Narodowego (Агентство національної безпеки), натомість є інша організація – Agencja Bezpieczeñstwa Wewnętrznego (Агентство внутрішньої безпеки).

Тому, хоч цей Twitter-аккаунт і має синю галочку, що вказує на верифікацію, він виявився таким, що не належить польському відомству.

Абсурдні заяви Медведєва

Раніше заступник голови Радбезу країни-агресора Росії Дмитро Медведєв вибухнув текстом, наповненим абсурдними міркуваннями про майбутнє України і Заходу. В його ілюзорному світі Україна, мовляв, "нікому не потрібна і зникне з планети", а на західний світ нібито "очікує кінець".

Також раніше Медведєв, коментуючи заяву Берліна про те, що якщо російський директор Путін приїде до Німеччини, то його заарештують, вибухнув погрозами на адресу ФРН. Мовляв, в такому випадку Москва нібито "завдасть ракетних ударів по Бундестагу, Офісу канцлера та інших об'єктах".

Крім цього, Медведєв так "розхвилювався" про долю УПЦ МП в Україні, що накинувся із погрозами на українського президента Володимира Зеленського та всю верхівку влади нашої держави. У черговій пропагандистській публікації у Telegram він погрожував українській владі "судом людським і Божим".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти