Приніс унітаз до пам'ятника Жукову в Уральську: у росіян істерика через вчинок казаха на 9 травня

10 травня 2023, 11:56
Громадянин Казахстану у шапці з тризубом розізлив росіян, оригінальним способом засудивши російське вторгнення в Україну.
Казах принес унитаз к пам'ятнику Жукова у Уральске
Казах приніс унітаз до пам'ятника Жукову в Уральську/ Telegram БАСЕ

У місті Уральськ в Казахстані місцевий житель та активіст Жаннат Ахмедьяров 9 травня приніс унітаз до пам'ятника радянському полководцю Георгію Жукову. Сам чоловік у цей час був у шапці з українським гербом.

Таким оригінальним способом громадянин Казахстану висловив своє ставлення до радянського режиму і російського диктатора Володимира Путіна. Про це повідомив Telegram-канал БАСЕ.

Варто зазначити, що саме цей предмет для забезпечення санітарно-гігієнічних потреб приваблює багато уваги російської окупаційної армії. Неодноразово було помічено, як російські загарбники крали унітази з житла українців та вивозили їх з собою у країну-агресорку РФ.

відео дня

Росіяни розізлилися через такі дії казаха і почали активно виливати на нього багато бруду у соцмережах. Демонструючи свою агресію, дехто закликав жорстоко стратити чоловіка за таку акцію.

Крім цього, росіяни почали погрожувати Казахстану військовим вторгненням. Дехто почав звинувачувати США у тому, що вони нібито спонукають казахів виступати проти загарбницької війни Росії проти України. Також деякі затяті прихильники війни закликали захопити Уральськ і створити там "Уральську народну республіку" за прикладом так званих "Л/ДНР".

Казах принес унитаз к пам'ятнику Жукова у Уральске
Казах приніс унітаз до пам'ятника Жукову в Уральську/ Telegram БАСЕ
Казах принес унитаз к пам'ятнику Жукова у Уральске
Казах приніс унітаз до пам'ятника Жукову в Уральську/ Telegram БАСЕ
Реакция россиян на поступок казаха
Реакція росіян на вчинок казаха/ скрін

Ймовірність нападу РФ на Казахстан

Нагадаємо, у листопаді 2022 року в Казахстані заперечили можливість участі ОДКБ у війні Росії проти України. Представник МЗС Казахстану Айбек Смадіяров заявив, що країни Організації договору про колективну безпеку не збираються брати участь у цій війні, тому що бойові дії не входять в зону компетенції організації, яка відповідає за території тільки тих країн, які є її учасниками.

У січні 2023 року секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що Росія може розв'язати повномасштабну війну проти Казахстану. Він зазначив, що у Москви буде велике бажання захопити цю державу. Однак наразі не можна сказати, що Кремль активно діє в такому напрямку.

Доктор політичних наук, політичний експерт Максим Розумний заявив, що у Казахстані розуміють, що їхня країна є однією з цілей чергової агресії з боку РФ. Загрозу в Казахстані усвідомлюють, але відчувають себе досить впевнено, вважає Розумний.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти