Обмін між РФ та Заходом: Курносова розкрила, які наслідки загрожують Україні

4 серпня 2024, 02:42
230
Ольга Курносова заявила, що Путін ніколи не випустить із зубів ту здобич, яка його цікавить.
Обмін між РФ та Заходом: Курносова розкрила, які наслідки загрожують Україні
Чим не вигідний обмін РФ та Заходу для України / колаж: Главред, фото: УНІАН, Вікіпедія

В інтерв'ю Главреду політична аналітикиня, головна редакторка порталу After Еmpire Ольга Курносова розповіла, як Путін може використати масштабний обмін щодо України - чи матиме це наслідки у війні.

"Якщо це один із кроків у напрямку майбутніх мирних переговорів, то, звісно, для України це матиме найбезпосередніші наслідки. У контурі можливої угоди про перемир'я можливе, зокрема, і зняття санкцій. Тому треба не забувати, що незважаючи на те, що сьогодні якусь кількість жертв із рота людожера вирвати вдалося, але Путін від цього не перестане бути людожером", - пояснила Курносова.

Вона також вважає, що Путін ніколи не випустить із зубів ту здобич, яка його цікавить. А Україна це якраз ця здобич.

відео дня

"І, звичайно ж, він хоче не просто якихось територіальних поступок, а всю територію України мати під своїм імперським пануванням. Це абсолютно очевидно, і будь-яким переговірникам це треба весь час тримати в голові. Єдиний спосіб, який може убезпечити Україну, світ, і вирішити всі найголовніші питання - це звільнення світу від президента Путіна. А вже яким чином це станеться - природним шляхом чи неприродним - це питання відкрите. Але одне я можу сказати точно: західний світ має зрозуміти, що жодного табу на питання режимчейнджа в Росії бути не повинно, це - інтерес загальної безпеки", - зазначила фахівець.

Хто така Ольга Курносова

Ольга Володимирівна Курносова (нар. 24 лютого 1961, Ленінград) - російська політична активістка радикально-демократичного спрямування, видатний діяч антипутінської опозиції. У 1990-1993 - депутатка Ленради 21-го скликання. Брала участь у створенні Союзу правих сил, Об'єднаного громадянського фронту, російської "Солідарності". Відома як непримиренна противниця Володимира Путіна і його режиму, організаторка Маршів незгодних і масових протестних акцій 2011-2013 років. У 2022 році, після початку російського вторгнення в Україну, емігрувала до Польщі, була делегатом "З'їзду народних депутатів", пише Вікіпедія.

Нагадаємо, що Україна побоюється обміну в'язнями між РФ і Заходом через можливі таємні переговори. В Україні з тривогою сприйняли новини про обмін заручниками між Росією та західними країнами з огляду на острах можливості таємних переговорів без участі України.

Курносова вважає, що Путін міг погодитися на обмін з Заходом задля переговорів з Україною. Загалом обміняли 26 осіб. РФ повернула собі кілера ФСБ Вадима Красікова та шпигунів Анну й Артема Дульцевих. В очільника Кремля на це було декілька причин.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти