"Дідові в бункері наснився кошмар": Навального в СІЗО поставили на облік

18 лютого 2021, 19:29
Російський опозиціонер впевнений, що президент Володимир Путін боїться, що він втече з колонії. Саме тому опозиціонера і перевели на спецрежим.
Навальний
У СІЗО побоюються втечі Навального / Reuters

Одіозного російського опозиціонера Олексія Навального, який зараз відбуває свій термін покарання в СІЗО, поставили на спеціальний облік. Політика вважають схильним до втечі.

За словами Навального на своїй сторінці в Instagram, його вирішили поставити на профілактичний облік у СІЗО. І пов'язує це зі своїм розслідуванням про "палац Путіна" в Геленджику.

"У мене є тільки одне пояснення того, що відбувається. Одному дідові, що живе в бункері, наснився кошмар. Ніби втік я зі свого "спецблоку", дістався до Геленджику, потрапив до його палацу, граю там в його машинки, мажу себе брудом з його складу, а потім стрибаю в аквадискотеку і танцюю там, піднімаючи купу бризок. Дід прокинувся в жаху, підняв трубку телефону і зажадав вжити профілактичних заходів щодо недопущення наруги над святинями", - сказано на сторінці російського політика.

Суд над Навальним 2 лютого - про що раніше писав Главред:

  • У вівторок, 2 лютого, в Москві Симонівський райсуд прийняв рішення про скасування умовного покарання Олексію Навальному у справі компанії Yves Rocher і заміну його на реальний термін ув'язнення — три з половиною роки колонії загального режиму (мінус 10 місяців, які політик провів під домашнім арештом).
  • Таким чином судді вирішили задовольнити клопотання Федеральної служби виконання покарань Російської Федерації і прокуратури в повному обсязі.
  • Ряд країн Заходу засудив рішення суду щодо Навального і зажадав негайно звільнити опозиціонера.
  • У Сенат США планують подати новий законопроєкт про санкції проти Росії через обвинувальний вирок Навальному.
  • Вирок російському опозиціонеру Олексію Навальному 2 лютого змусив людей вийти на протести в Москві і Санкт-Петербурзі. Силовики били їх кийками і вихоплювали з таксі. Всього затримали 1408 осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти