"Велика честь і радість": Кадиров визнав масову "денацифікацію" своїх бойовиків на Херсонщині

28 жовтня 2022, 08:10
Соратник Путіна також висловив обурення тим, що багато чеченців "спокійно сидять вдома та спостерігають за подіями".
'Велика честь і радість': Кадиров визнав масову 'денацифікацію' своїх бойовиків на Херсонщині
Українські захисники ліквідували 23 "кадирівця"/ Reuters

Чеченський диктатор Рамзан Кадиров визнав ліквідацію групи із 23 бойовиків у Херсонській області. Також він підтвердив, що близько 60 "кадирівців" отримали поранення. Про це Кадиров повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Багато хто знає, що на початку поточного тижня артобстрілу зазнав один із чеченських підрозділів. Це сталося в Херсонській області. Усі рятувальні роботи на місці завершені, є остаточний список загиблих і постраждалих. Загинуло 23 бійці, 58 поранено. З них четверо отримали тяжкі травми", - написав Кадиров.

Крім того, загибель своїх бійців так званий глава Чечні назвав "великою честю і радістю", оскільки вони "загинули у священній війні".

відео дня

Також соратник Путіна висловив обурення тим, що багато чеченців "спокійно сидять вдома та спостерігають за подіями". Тож він закликав їх йти у військові табори і поповнювати ряди бойовиків, які підуть помирати в Україну.

Кадиров підтримує Путіна у війні проти України

Нагадаємо, раніше так званий глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що відправить трьох своїх синів на війну проти України. Він пообіцяв кинути їх у найгарячіші бої.

"Свої навички Ахмат, Елі та Адам готові застосувати. І я не жартую. Настав час показати себе у реальному бою, і це їхнє прагнення я лише вітаю. Незабаром вони вирушать на передову і будуть на найскладніших ділянках зіткнення", - заявив чеченський диктатор.

Також нещодавно Кадиров назвав "слабкими" відповіді російськими окупантами на обстріл територій, які він вважає російськими. І негайно закликав "стерти з обличчя землі українські міста, щоб було видно дальній горизонт".

У свою чергу секретар РНБО Олексій Данілов максимально жорстко відповів на кровожерливі заклики диктатора Кадирова знищувати українські міста. Він заявив, що окупантам, підконтрольним чеченському диктатору Кадирову, слід негайно покинути Україну і боротися за незалежність своєї батьківщини від Москви (поки росіяни не вирішили її остаточно знищити).

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти