"Чи живий диктатор": чому Путіну важливо "відгуляти" 24 лютого - експерт

Путіну важливо "відгуляти" 24 лютого / сайт Кремля

Російський диктатор особисто хоче всім розповісти про криваві "успіхи" армії РФ.

Російський диктатор Володимир Путін хоче "відсвяткувати" 24 лютого, щоб показати світові, що він дійсно ще живий. Він особисто хоче звернутися до Федеральних зборів РФ. Про це в ефірі FREEДОМ заявив політтехнолог Тарас Загородній.

Путін хоче особисто розповісти про криваві "успіхи" армії РФ на фронті в Україні.

"Послання до Федеральних зборів - це обов'язок Путіна у форматі міжелітної розмови. Сенатори повинні переконатися, що Путін живий. Тому що ходять чутки в Кремлі, що диктатор помер, а його роль грає актор. На цей виступ він повинен з'явитися особисто, не використовуючи двійника — цього вимагає оточення. Друге — він повинен дати меседж еліті, тому що вони повинні розуміти, чи є вихід із ситуації, куди рухається країна і що буде з їхніми інтересами", - сказав Загородній.

Путін може навіть влаштувати цілі "гуляння", щоб створити картинку, нібито в РФ "все добре і немає приводу для жалоби".

"Цим він хоче показати росіянам, що все добре, у них суцільні "успіхи". Що стосується того, чи оголосить він мобілізацію або воєнний стан — сумніваюся. Вони і так можуть набирати людей. Кордони їм не потрібно закривати, а просто підготувати списки чоловіків призовного віку, яким заборонений виїзд", — додав політтехнолог.

Що відомо про хвороби Путіна

Раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що російський диктатор Володимир Путін хворий на рак і незабаром може померти. Керівник української розвідки вважає, що російський диктатор помре уже після перемоги України, бо війна має припинитися до його смерті.

Як зазначив російський політолог і оглядач Валерій Соловей, стан глави Кремля з кожним днем погіршується. За його словами, у російського диктатора діагностовано рак підшлункової залози та рак простати. Путіна регулярно обколюють усілякими важкими стероїдами та інноваційними знеболювальними ін'єкціями, щоб зупинити поширення раку. Окрім того, у російського диктатора діагностовано хворобу Паркінсона.

Окрім того, кандидат психологічних наук Олена Рихальська вважає, що у президента Росії Володимира Путіна спостерігаються симптоми шизофренії. Психотерапевт вважає, що від глави Кремля позбудеться його ж оточення.

Інші новини:

Автор: Ангеліна Підвисоцька
Новини заразКонтакти