У РФ підірвали росгвардійців разом із технікою: у ГУР розкрили деталі операції

У Єкатеринбурзі атакували базу Росгвардії / Колаж: Главред, Фото: gur.gov.ua

Акт відплати здійснили у взаємодії з ГУР МОУ представники підпілля.

У російському Єкатеринбурзі вчора, 11 вересня, прогримів вибух біля КПП військової частини, в якій базуються військові Росгвардії.

Як повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони, вибухову акцію організували за участю російського підпілля.

Уточнюється, що акт відплати причетним до організації катівень на окупованих територіях України російським загарбникам здійснили у взаємодії з ГУР МОУ представники підпілля, яке діє проти путінського режиму на території держави-агресора.

"Виготовлений ними вибуховий пристрій уламкової дії загальною масою 6 кг приховано розмістили біля КПП росгвардійців", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок детонації було підірвано ворожий особовий склад, пошкоджено автомобільну техніку росіян.

Для ліквідації наслідків вибуху на місце прибули російські спецслужби, карети швидкої допомоги, у повітря було піднято вертоліт медичної евакуації.

Що таке ГУР?

Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) — розвідувальний орган Міністерства оборони України. Згідно із Законом України «Про розвідку» здійснює добування, аналітичне опрацювання, оброблення і надання розвідувальної інформації її споживачам, пише Вікіпедія.

Вибух біля бази Росгвардії gur.gov.ua
Вибух біля бази Росгвардії gur.gov.ua
Вибух біля бази Росгвардії gur.gov.ua
Вибух біля бази Росгвардії gur.gov.ua
Вибух біля бази Росгвардії gur.gov.ua
Вибух біля бази Росгвардії gur.gov.ua

Операції ГУР - останні новини за темою

Раніше повідомлялося, що бійці ГУР збили над Чорним морем російський винищувач за $50 млн. Літак Су-30СМ належав 43-му окремому морському авіаційному полку ПКС РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що бійці ГУР і ЗСУ пустили під укіс вантажний поїзд у Бєлгородській області. Вантажний поїзд забезпечував логістичні потреби армії РФ. 11 вагонів і локомотив зійшли з рейок і перекинулися.

Як повідомлялося раніше, фахівці Головного управління розвідки Міноборони провели масштабну кібератаку на фінансовий сектор і урядові ресурси Росії, внаслідок якої вдалося вразити критично важливі ресурси та отримати доступ до великого масиву конфіденційних даних.

Більше новин:

Новини заразКонтакти