Терорист Гіркін "наїхав" на Пригожина: назвав психопатом і закликав гнати його разом з Шойгу

Гіркін закликав Москву прибрати Пригожина з розв'язаної Росією війни проти України / Колаж скріншот YouTube

Колишній ватажок російських терористів "ДНР" Гіркін вважає, що керівник бойовиків Вагнера Пригожин, мовляв, заважає окупантам "перемогти Україну".

Російський терорист Ігор Гіркін "наїхав" на свого колегу, іншого терориста, ватажка ПВК Вагнера Євгена Пригожина. Назвав його психопатом, військовим злочинцем і закликав прибрати його з фронту війни Росії проти України разом з міністром оборони окупантів Сергієм Шойгу.

У своєму Telegram-каналі Гіркін написав про те, що бойовиків ПВК Вагнер, мовляв, "розформовувати не можна", а от Пригожина треба прибрати з фронту. Гіркін назвав Пригожина психопатом, брехуном і військовим злочинцем, який заважає, мовляв, "перемогти Україну".

"Вивести з фронту і повністю усунути від керівництва "Вагнером" самого Пригожина - настійно необхідно. Оскільки його політичні амбіції (помножені на психопатію, організацію демонстративних військових злочинів, схильність до безсоромної і багато в чому брехливої самореклами і до поширення на збройні сили гнилих "блатних понять") - тільки шкодять як самому "Вагнеру", так і загальній справі перемоги над т.зв. "Україною", - закликав терорист.

Крім того, він також закликав гнати і міністра оборони окупантів Росії Сергія Шойгу.

"Все вищевикладене (крім "військових злочинів") стосується і НЕфанерного Маршала Шойгу. Коротше, гнати треба обох і краще обох відразу, бо: "два чобота - пара", - підкреслив терорист Ігор Гіркін.

Нагадаємо, в лавах країни-окупанта Росії продовжує розвиватися конфлікт між Міноборони агресора і бойовиками ПВК Вагнера.

Як відомо, конфронтація йде і за лінією особисто Шойгу і Пригожина. В результаті бойовики Вагнера не отримують боєприпасів, за що критикують Шойгу і його відомство.

Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що директор РФ Володимир Путін вже не контролює того ж ватажка ПВК Вагнера Пригожина, а процес розпаду держави-агресора вже запущенj. На думку Данілова, потрібно готуватися до розділу Росії на частини.

Як вважає радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, ситуація всередині Росії стає все більш напруженою, а конфлікт Міноборони РФ і ПВК Вагнера ще більш публічним. На Росію в найближчі місяці чекає серйозне протистояння, оскільки Путін припинив бути гарантом недоторканності і безпеки для "еліт".

Дивіться відео Главред - генерал СБУ розповів, коли ЗСУ можуть звільнити окупований південь України

Війна Росії проти України:

Новини заразКонтакти