США не можуть точно знайти, де знаходиться Пригожин та "вагнерівці"

США не знають, де знаходиться Пригожин / колаж: Главред, фото: Вікіпедія, скріншот: відео Telegram

Джон Кірбі на брифінгу розповів про деталі перебування ПВК "Вагнер" із їх ватажком.

Влада США зараз не має достатньої інформації про місцезнаходження ватажка ПВК "Вагнера" Євгенія Пригожина та його найманців, які брали участь у заколоті в РФ.

"У нас немає інформації, яку ми вважаємо достатньо надійною, щоб підтвердити його місцезнаходження", - про це під час брифінгу заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі, передає CNN.

Кірбі також додав, що у США не мають чіткого уявлення про те, де знаходиться Пригожин або всі його бойовики.

"Заслання" Пригожина у Білорусь

Нагадаємо, що у Росії Пригожин влаштовував держпереворот. Євген Пригожин заявив, що російські військові за наказом Шойгу обстріляли тиловий табір "вагнерівців". Він заявив, що тепер 25 тисяч озброєних вагнерівців будуть розбиратися з Міноборони.

Пригожин зупинив наступ на Москву і розвертає колони "вагнерівців". Пресслужба президента Білорусі раптово заявив, що Лукашенко нібито умовив Пригожина зупинитися.

Літак Пригожина приземлився на військовому аеродромі у Білорусі. Початково очікувалося, що літак приземлиться у Національному аеропорту Мінська. За кілька хвилин судно змінило свій напрямок до військового аеродрому Мачулищі.

ПВК Вагнера знову вербує найманців і будує табори в РБ біля кордонів з Україною. Відразу в декількох містах РФ вже відновили роботу центри вербування бойовиків в ПВК Вагнер.

Лукашенко розповів про табори для "вагнерівців". Білоруський диктатор підкреслив, що дехто з найманців має намір підписати контракт із Міноборони країни-агресорки Росії.

Більше цікавих новин:

Автор: Юлія Закрепа
Новини заразКонтакти