"Поставити на коліна за одну годину": на росТБ помріяли про перемогу над Польщею

Яків Кедмі зібрався перемагати Польщу / скріншот

Яків Кедмі стверджує, що Росії не потрібно вдиратися в Польщу. Мовляв, "щоб танки йшли на Варшаву", Росії навіть не доведеться докладати зусиль.

Російський пропагандист Яків Кедмі розмріявся про "розгром" Польщі. На його думку, Варшаву можна «поставити на коліна за одну годину» завдяки зброї, яка є в Росії.

Кедмі стверджує, що РФ не потрібно вторгатися до Польщі. Мовляв, "щоб танки йшли на Варшаву", Росії навіть не доведеться докладати зусиль.

"Польщу можна поставити на коліна за годину, повернувши її в кам'яний вік", — заявив пропагандист.

"60 стратегічних об'єктів можуть бути знищені через 20 хвилин — і Польщі немає, там більше нічого не буде. Там не буде водопостачання, там не буде електрики, там не буде військових баз. Все, вона повернеться в кам'яний вік. І для цього не потрібно вводити війська", — додав Кедмі.

Яків Кедмі розмріявся про перемогу над Польщею / скріншот

Як повідомляв Главред, путінський політолог і колишній депутат Держдуми Сергій Марков заявив, що російська так звана "спецоперація" в Україні провалилася.

Тим часом російська пропагандистка Маргарита Симоньян спробувала виправдатися перед росіянами за постійні провали армії РФ в Україні. Вона почала говорити, що нібито цілі Росії навмисно були сформульовані так розмито, адже в процесі бойових дій "вони можуть змінюватися залежно від ситуації".

Раніше Симоньян зізналася, що зустрічала Новий 2023 рік із сумним обличчям, оскільки чекала на "бавовну" в Росії в новорічну ніч, і змогла заснути лише під ранок. 1 січня Симоньян написала у своєму Telegram-каналі, що всю новорічну ніч понуро дивилася в келих із шампанським.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав указ про введення в дію рішення Ради нацбезпеки і оборони України про застосування персональних санкцій проти 198 російських пропагандистів та учасників ток-шоу на російських каналах.

Інші новини:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти