Загроза дуже висока: РФ може скоро атакувати Україну ракетами - ЗСУ

6 вересня 2023, 21:48
3423
Російські окупанти вивели в чорне море ракетоносний фрегат "Адмірал Ессенс".
корабль Адмирал Эссен, ракета
РФ може обстріляти Україну ракетами найближчим часом / Колаж: Главред, фото: Вікіпедія, Міноборони РФ

Російські окупанти можуть обстріляти Україну ракетами. Відбутися це може вже найближчим часом. Нині зберігається дуже висока ракетна небезпека. Про це повідомили Сили оборони півдня України.

Відомо, що у Чорне море окупанти вивели надводний ракетоносій фрегат "Адмірал Ессен". Він може випустити 8 ракет типу "Калібр".

"Рівень ракетної загрози залишається високим. За сигналом повітряної тривоги варто переходити в укриття. Попереджені - отже озброєні. Не панікуємо, а реагуємо: оперативно і грамотно", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Ракетні удари

Нагадаємо, рано вранці 6 вересня в Києві прогриміли вибухи. Перед цим у столиці та по всій Україні оголосили повітряну тривогу. Сили оборони півдня повідомили про пуски крилатих ракет зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

Пізніше стало відомо про те, що РФ атакувала ракетою ринок у Костянтинівці. Там було дуже багато людей. Окупанти вдарили ракетами С-300. Внаслідок обстрілу загинули щонайменше 16 людей.

У ніч на понеділок, 4 вересня, відбулася масова атака дронів на Одещину. Окупанти упродовж 3,5 годин атакували ударними безпілотниками південь Одеської області. У декількох населених пунктах були пошкоджені складські та виробничі будівлі, сільгосптехніка та устаткування промислових підприємств. Також через потрапляння уламків, внаслідок збиття, виникло декілька загорянь на території цивільних об'єктів. Загиблих і постраждалих немає.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти