Удар по військах Росії у Херсоні: стало відомо про ситуацію з Антонівським мостом

19 липня 2022, 17:23
Антонівський міст потрапив під артилерійський удар, естакаду було пошкоджено.
Антонівський міст війська РФ
Антонівський міст пошкоджено, але він може використовуватись в експлуатації - Херсонська ОВВА / Колаж Вгору, Reuters

Антонівський міст у окупованому Росією Херсоні, який сьогодні потрапив під удар артилерією, незважаючи на пошкодження, придатний до подальшої експлуатації. Подробиці ситуації з'являться після того, як у Збройних силах України зроблять офіційну заяву. Про це заявив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

У своєму Telegram-каналі він написав про те, що Антонівський міст пошкоджено. Однак естакада придатна для експлуатації. Деталі з'являться після офіційних заяв представників української армії.

читайте такожНа Херсонщині близько 12-15 тис. військ РФ: ворог здасться ще до початку контрнаступу ЗСУ – Арестович"Антонівський міст пошкоджено, але залишився придатним для експлуатації. Деталі дізнаємося з офіційних коментарів Збройних сил України", - підкреслив Соболевський.

відео дня

Удар по Антонівському мосту у окупованому Херсоні

Радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань 19 липня заявив, що по укріпрайону російських окупаційних військ біля Антонівського мосту у захопленому Херсоні було завдано артилерійського удару. Стався потужний вибух.

Чиновник уточнив, що мова йде про точковий удар по позиціях військ Росії біля Антонівського мосту.

"Прямо зараз передають, що є точне попадання в районі Антонівського мосту, а саме між мостами через Дніпро і через Конку, в районі кафе "Наірі" і автостанції. Там є такий майданчик, де орки зробили дуже потужні укріплення, розмістили багато зброї, розмістили військовий підрозділ, що займається охороною і виступає потужним блокпостом на території між мостами. Наразі там потужний вибух", - сказав Хлань.

Також він підкреслив, що ЗС РФ розгублені через успішні військові операції ЗСУ у Херсонській області.

Дивіться онлайн новини Херсона

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти