Росія атакуватиме Україну чотирма силами - Арестович

1 квітня 2021, 00:33оновлено 1 квітня 2021, 03:13
Радник української делегації в ТКГ дав тривожний прогноз через агресію Росії.
Арестович
Арестович висловився про атаку РФ на Україну / УНІАН

Росія буде використовувати військову, дипломатичну, інформаційну та економічну силу і в найближчі 10 років буде продовжувати атакувати Україну. Таку думку висловив радник української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Олексій Арестович.

"На початку березня Байден сказав, що світ розділився на демократію і авторитаризм, до якого він відніс Іран, Росію і КНР, і заявив, що США готові боротися силою за демократію в усьому світі. Потім візит Лаврова до Китаю, потім до Ірану. Фактично можна сказати, що зараз, як у холодну війну, створюється два величезних блоки, а Україна між ними опинилася", - заявив радник української делегації в ТКГ.

читайте такожУ Кравчука різко висловилися про відмову Росії щодо перемир'я на Донбасі

За прогнозом Арестовича, для України "миру не буде".

"Нас Російська Федерація буде атакувати постійно, як мінімум в найближчі 10 років, використовуючи всі чотири сили, які є у держави: військову, дипломатичну, інформаційну та економічну. Політика влади полягає в тому, щоб зняти військову складову, зупинити загибель військових і мирних жителів, і одночасно прискорення інтеграції з НАТО. Будучи де-факто правим флангом НАТО восьмий рік, ми розраховуємо на гідну підтримку партнерів. І вони розглядають нас як країну, яка несе передовий тягар опору блоку авторитарних держав", - заявив Арестович, передає Україна 24.

читайте такожКулеба обговорив загострення на Донбасі з держсекретарем США

Переговори щодо Донбасу - про що раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти