"Підрозділ на ротації": в ОК "Південь" потролили росіян через "бойових комарів"

8 листопада 2022, 17:45
198
В ОК "Південь" жартома закликали українців не знімати та не викладати в Мережу комарів, бо "підрозділ може бути на ротації".
'Підрозділ на ротації': в ОК 'Південь' потролили росіян через 'бойових комарів'
В ОК "Південь" закликали "не чіпати і не знімати комарів" / pixabay

Оперативне командування "Південь" відреагувало на заяви росіян про "бойових" українських комарів. Громадян жартома попередили про можливі "ротації" підрозділів бойових комарів у них у квартирах.

"Офіційне застереження ОК "Південь". Якщо у вашій квартирі літають комарі - не чіпайте, не знімайте і не викладайте. Можливо, це військовий підрозділ на ротації", - написало відомство у Facebook.

'Підрозділ на ротації': в ОК 'Південь' потролили росіян через 'бойових комарів'
Скріншот

Зазначимо, що до цього міністр оборони України Олексій Резніков потролив постійного представника Росії при ООН Василя Небензю, який заявив, що Україна може поширюватися комарів, заражених небезпечними вірусами.

відео дня

"В Україні оголошена часткова мобілізація, в рамках якої планується призвати близько 300 000 комарів. Проект носить робочу назву "москіти проти московитів", - написав Резніков.

Нагадаємо, раніше постійний представник Росії при ООН Василь Небензя виступив з доповіддю про діяльність біолабораторій США на території України. За його словами, РФ отримала "пакет документів", в яких мова йде про вивчення поширення "небезпечних інфекцій" через мігруючих птахів, кажанів і комарів.

Також у Росії говорили про "бойових українських гусей". Це сталося після того, як у Херсонській області російський літак зіткнувся в повітрі зі зграєю гусей. Очевидно, що кілька птахів мимоволі встали на шляху російської військової машини. Однак у РФ ця подія і стала основою для пропаганди.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти