Південна Корея може перекинути війська до України: яка загроза від КНДР

1 липня 2024, 18:58
903
Військовий експерт повідомив, що партнери України мають жорстко відреагувати у випадку перекидання підрозділів КНДР на лінію фронту.
Південна Корея може перекинути війська до України: яка загроза від КНДР
Корея може перекинути свої підрозділи до України / колаж: Главред, фото: militaryarms.ru, УНІАН

Директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Рябих вважає, що у випадку якщо КНДР буде перекидати свої війська на лінію фронту, то Південна Корея може також перекинути свої підрозділи до України.

"Поява на фронту будь-яких підрозділів збройних сил Північної Кореї потребуватиме більшої уваги. Річ у тому, що під інженерними підрозділами з КНДР можуть маскувати частини, які будуть виконувати інші завдання. Зокрема, тих, які б могли отримати досвід ведення реальних бойових дій", - пояснив Рябих в ефірі телеканалу "Еспресо".

За словами експерта, партнери України мають жорстко відреагувати у випадку перекидання підрозділів КНДР на лінію фронту.

відео дня

"Зараз ще не можна підтвердити інформацію, що Північна Корея збирається перекидати свої військові підрозділи до України. Втім, якщо це станеться, то має стати обʼєктом жорсткої відповіді з боку наших партнерів. Мені здається, що при появі військових КНДР на території України, то не лише інструктори НАТО мають бути перекинуті на лінію фронту. Я не виключаю, що навіть Республіка Корея може перекинути свої війська на територію України, якщо Кім Чен Ин наважиться перекинути свої підрозділи на "лінію фронту на боці РФ", - додав він.

Хто такий Валерій Рябих?

Валерій Рябих - директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express, редактор спеціалізованого інформаційного Інтернет-порталу Defence-UA.com. Інженер-механік, магістр міжнародного права, пише DE.

Нагадаємо, що в ISW розкрили, що КНДР у липні відправить війська в Україну. КНДР щорічно отримуватиме від Росії до 115 мільйонів доларів, якщо відправить до України три-чотири інженерні бригади, яких у країні близько десяти.

У США відповіли на можливе відправлення військ КНДР в Україну. Поглиблення військового союзу між Пхеньяном і Москвою дало привід для чуток про те, що РФ може попросити КНДР виділити війська для допомоги у війні в Україні.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти