Відключення світла будуть більш жорсткими: графік вимкнення світла на 23 липня

22 липня 2024, 18:23
481
В Україні протягом всієї доби будуть діяти графіки вимкнення світла з різними обсягами обмежень.
Відключення світла будуть більш жорсткими: графік вимкнення світла на 23 липня
Графіки вимкнення світла на 23 липня / Колаж: Главред, фото: pixabay, УНІАН

В Україні у вівторок, 23 липня, протягом всієї доби будуть діяти графіки вимкнення світла. Однак обмеження будуть жорсткішими. Про це повідомляє Укренерго.

У різний період доби будуть різні обсяги обмежень.

"З 14:00 до 24:00 обленерго будуть застосовувати три черги відключень. В інші години доби діятимуть дві черги відключень", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Що відомо про "Укренерго"?

ПрАТ "Національна енергетична компанія "Укренерго" - оператор системи передачі України зі статусом члена спостерігача ENTSO-E, з функціями оперативно-технологічного управління Об'єднаною енергосистемою України (ОЕС). Компанія займається передачею електроенергії магістральними електромережами від генерації до розподільчих мереж на ринку електричної енергії України, передає Вікіпедія.

Відключення світла будуть більш жорсткими: графік вимкнення світла на 23 липня
Які прилади споживають найбільше електроенергії / Інфографіка: Главред

Вимкнення світла в Україні - останні новини

Директор енергетичних програм центру Разумкова Володимир Омельченко розповів про те, коли перестануть відключати світло в Україні. До кінця серпня очікується незначне, але зниження тривалості графіків відключень. Далі ситуація зміниться. А ось восени світло вимикатимуть або мінімально, або не будуть зовсім.

Кабмін розширив список тих, кому не вимикатимуть світло. Крім критично важливих об'єктів, не вимикатимуть світло в населених пунктах у 20-кілометровій зоні від кордону з Росією, Білоруссю і в 20 кілометрах прифронтової зони.

У Держспецзв'язку зобов'язали мобільних операторів працювати без світла значно довше. Вони мають забезпечити безперервність мобільного зв'язку протягом 10 годин під час відключень світла.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти