Є червоні лінії: Зеленський пояснив, чого не повинні робити олігархи в Україні

26 листопада 2021, 14:28
За словами президента Володимира Зеленського," червоні лінії "для великого бізнесу - це для будь-якої людини в країні аналогічні"червоні лінії".
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / УНІАН

Президент України Володимир Зеленський назвав "червоні лінії" для олігархів. За його словами, вони не мають права проводити платні страйки, підбурювати населення.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив в ході свого прес-марафону 26 листопада, трансляцію якого веде на YouTube Офіс президента.

"Ти не можеш говорити голосувати за ту чи іншу людину, ти як бізнесмен не можеш брати участь у виборах, впливати на людей. У тебе великі гроші-ти впливаєш на вибір людей. Ти не маєш права проводити платні страйки, підбурювати населення. Ти не маєш права купувати депутатів", - заявив він.

відео дня

За словами Зеленського, "червоні лінії" для великого бізнесу - це для будь-якої людини "червоні лінії".

читайте такожЗеленський розкрив подробиці закритої розмови по вагнерівцях-коли було вирішено її скасувати

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що у нього є звукова інформація про те, представники з України обговорюють з представниками Росії участь Ріната Ахметова в державному перевороті в Україні.

Далі Зеленський стверджував, що одним з тих, хто відповідальний за втрату Криму, є секретар РНБО в 2014-2019 роках, виконуючий обов'язки президента України в 2014 році Олександр Турчинов. А до окупації окремих районів Донбасу причетний колишній президент України Петро Порошенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти