Ціла серія вибухів: у Мелітополі потужно "прилетіло" по окупантах

28 червня 2023, 09:07
В окупованому місті сталися понад п’ять потужних вибухів за ніч. Російські загарбники одразу відправили "КамАЗи" та "Урали" на місця "прильотів".
Взрыв, Мелитополь
У Мелітополі прогриміла серія вибухів/ колаж: Главред, фото: pixabay, Telegram Федоров

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області в ніч на середу, 28 червня, пролунала серія потужних вибухів. Попередньо відомо, що була низка "прильотів" по російських окупантах. Також після вибухів почав детонувати боєкомплект загарбників.

Про це повідомили місцеві Telegram-канали. Зазначається, що окупанти вмикали сирену, після цього лунали звуки вибухів.

Місцеві жителі чули цілу серію вибухів. При цьому російські загарбники намагалися щось збити зі свого ПВО, але, очевидно, безрезультатно.

відео дня

На місце "прильотів" одразу ж вирушили "КамАЗи" та "Урали" окупантів.

Також вночі було гучно у селі Терпіння і селищі Михайлівка неподалік від Мелітополя.

Мер Мелітополя Іван Федоров згодом підтвердив вибухи у місті. Він зазначив, що відбулося понад п’ять вибухів.

"Окупанти Мелітополя почали відзначати День Конституції України ще з ночі. Після опівночі у поки що окупованому місті пролунало більше п’яти вибухів. Повідомляють про гучну ніч і мешканці Токмака та Михайлівки. Уточнюємо подробиці", – написав Федоров у Telegram.

Взрывы в Мелитополе
У Мелітополі прогриміла серія вибухів/ Telegram Федоров

Вибухи на окупованих територіях України

Нагадаємо, у ніч на 22 червня в районі окупованого Бердянська стався потужний вибух. Він був такої сили, що його чули за 50 км. За даними місцевих жителів, у повітря злетіла база відпочинку "Троянда", де жили російські окупанти.

У ніч на 23 червня у захопленому країною-агресоркою Росією Маріуполі Донецької області були знищені четверо офіцерів російської окупаційної армії. Ворожі офіцери були ліквідовані в районі Маріупольського порту. Судячи з опублікованих знімків, офіцери окупаційної армії РФ могли бути знищені в результаті удару по одному з приватних будинків.

Також 23 червня в окупованому Генічеську в Херсонській області прогриміли потужні вибухи. Виявилося, що в повітря "злетіла" база російських окупантів. Відомо, що ЗСУ вдарили прямо по базі Росгвардії. Командувач Повітряних сил Микола Олещук назвав це українською відповіддю на ракетний терор РФ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти