Бутусов вдарив Шуфрича в студії у Савіка Шустера: повне відео

18 лютого 2022, 23:49
Бійку намагалися розняти інші політики, присутні на програмі.
Бутусов вдарив Шуфрича в студії у Савіка Шустера: повне відео
Бутусов накинувся на Шуфрича / скріншот

Український журналіст Юрій Бутусов побився з політиком Нестором Шуфричем у прямому ефірі. Їх намагалися розняти інші політики, присутні на програмі.

Бійка з Шуфричем відбулася в прямому ефірі Свободи слова Савіка Шустера. В'ячеслав Бутусов почав бити Нестора Шуфрича через слова про те, що в Україні живуть люди, які говорять українською, угорською та російською мовами.

Бутусов вдарив Шуфрича в студії у Савіка Шустера: повне відео

Чоловіки в битві один з одним впали на підлогу.

Нагадаємо, під час пресмарафону президента України Володимира Зеленського сталася словесна перепалка між главою держави і Юрієм Бутусовим. Зеленський сказав, що Бутусов свого часу давав консультації з питань Міністерства оборони, проте не отримав посади і "образився". Також президент звинуватив Бутусова у зливі інформації про спецоперацію з ПВК Вагнер і публікації удару ЗСУ по бойовиках на Донбасі з безпілотників Bayraktar.

Пізніше в ДБР відкрили кримінальну справу за фактом публікації Бутусовим на своїй сторінці в Facebook відео, де він стріляє з гаубиці. Слідчі ДБР перевірять законність дій Юрія Бутусова. У Міноборони відреагували на цю подію і почали перевірку щодо можливого порушення посадовими особами службових обов'язків та правил поводження зі зброєю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти