"Бавовна" в Росії: експерт розповів, коли війна перейде на територію РФ

30 грудня 2023, 13:54
1663
Жданов заявив, що Україна повинна своїми силами і засобами впливати на противника.
'Бавовна' в Росії: експерт розповів, коли війна перейде на територію РФ
Як війна перейде на територію Росії / колаж: Главред, фото: Командування Об'єднаних Сил ЗСУ, Главред

Військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов в інтерв'ю Главреду спрогнозував події на фронті в 2024 році та розповів, чи можливе в будь-якому вигляді перенесення війни на територію Росії.

"Ніякі війська не будуть входити на територію Російської Федерації. Цього ніхто не робитиме. Партнери теж будуть наполягати на тому, щоб ми сильно не лізли в Росію, навіть у сенсі вогневих ударів", - зазначив експерт.

Жданов заявив, що Україна повинна своїми силами і засобами впливати на противника.

відео дня

"Без цього ми не зможемо домогтися більш конкретних успіхів, тому що потрібно створювати потрібну нам морально-психологічну обстановку в стані ворога - ейфорію свята і перемоги треба ламати. Коли в Москва-Сіті вибухали російські міністерства, це був чудовий морально-психологічний вплив на противника. Коли вибухали і горіли на аеродромі російські стратегічні бомбардувальники, це теж був чудовий вплив. Без цього не можна", - пояснив він.

В останні місяці ми взагалі припинили будь-який вплив. Коли востаннє "невідомі безпілотники" залітали на територію Російської Федерації, складно сказати.

Нагадаємо, що Путін оголосить про закінчення війни, коли захопить дві області. Окупанти можуть вийти на річку Оскіл, щоб виконати політичне завдання на вихід кордонів Луганської області, а також створити із Харківської області буферну зону.

Росіяни можуть почати новий масований наступ. Аналітики ISW оцінили заяву представника Білого дому про те, коли росіяни можуть почати активніші наступальні операції по лінії бойового зіткнення.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти