"Запасіться сухпайками": Арахамія попередив про новий масований обстріл РФ і назвав терміни

Давид Арахамія попередив про ризик нового удару РФ / УНІАН

РФ може завдати нового масованого ракетного удару по Україні, не виключив Давид Арахамія.

Ближчим часом російські окупанти планують завдати нового масованого ракетного удару по території України, заявив глава фракції Слуга народу в Раді Давид Арахамія.

За його даними, наступного тижня можуть відбутися нові масові ракетні обстріли України. Такими відомостями він поділився в ефірі телемарафону.

Представник Слуги народу не виключив, що в результаті обстрілів можуть послідувати затяжні відключення електрики.

"Потрібно заздалегідь заготовити в сухому вигляді продукти на тривалий період, тому що є інформація про те, що наступного тижня можуть бути нові ракетні удари і нові блекаути", — додав Арахамія.

/ Скриншот

Ракетний терор РФ

Нагадаємо, 23 листопада Росія здійснила чергову масовану атаку по Україні. Ракети потрапили в об'єкти критичної інфраструктури в декількох областях. Всього було випущено близько 70 крилатих ракет, 51 з них знищено. У багатьох регіонах відбулися аварійні відключення електроенергії, також вони залишилися без тепло - і водопостачання.

Віталій Кличко підтвердив попадання в один з інфраструктурних об'єктів в столиці.

Пізніше стало відомо про те, що в результаті масованого ракетного удару РФ в Києві три людини загинули і шість постраждали.

Крім того, в середу, 23 листопада, через масовані Російські обстріли української інфраструктури у Києві повністю призупинилися поставки води.

Читайте також:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти