За один день ЗСУ знищили 6 складів боєприпасів російських окупантів

ЗСУ знищили за день 6 складів російських окупантів / Фото УНІАН

ЗСУ провели успішну демілітаризацію російських окупантів у Луганську, Херсоні, Таврійську, Токмаку, Новій Каховці та в районі Чорнобаївки.

У понеділок, 11 липня, Збройні Сили України знищили шість російських складів з боєприпасами. Також захисники України накрили вогнем кілька командних пунктів російських загарбників на півдні країни.

Як повідомив речник голови Одеської ОВА Сергій Братчук, ЗСУ провели успішну демілітаризацію російських окупантів у таких населених пунктах:

Дивіться новини Хесона онлайн:

Як повідомляв Главред, упродовж доби 6 липня Збройні сили України знищили чотири військові склади, розташовані на окупованих територіях Херсонської та Миколаївської областей. Також ворог втратив багато живої сили та техніки.

Тим часом російські окупаційні війська продовжують стикатися з дезертирством і нестачею особового складу для війни проти України. Разом з тим партизани в тимчасово захоплених містах влаштували "полювання" на окупантів та їхніх поплічників. Це заважає планам Кремля зміцнити адміністративний контроль над окупованими територіями.

Інші новини:

Новини заразКонтакти