ЗСУ "дістануть окупанта": Зеленський пообіцяв відповідь за удари РФ по Херсонщині

Володимир Зеленський прокоментував нові обстріли Херсона / Колаж: Главред, Фото: скріншот

Сили оборони дадуть відповідь російській армії на удари по Херсону, заявив президент.

Президент Володимир Зеленський заявив про те, що Сили оборони дадуть відповідь на обстріли російськими окупантами Херсона та області.

"Звичайно, наші сили безпеки і оборони дадуть відповідь російській армії на удари по Херсону і селах Херсонщини. Так, як це завжди відбувається", - підкреслив він в ході свого звернення.

Глава держави підкреслив, що минулий тиждень засвідчив, що і в Чорному морі, і на території Криму, українські захисники зможуть «дістати окупанта».

"І слава всім нашим хлопцям, які саме так повертають Україні справедливість!", - зазначив він.

Президент також нагадав про те, що 11 листопада – річниця визволення Херсона від російських окупантів.

Зеленський додав, що напередодні підписав указ про державні нагороди для воїнів і цивільних, які відзначилися при захисті Херсонщини.

Удари РФ по Херсону

Раніше повідомлялося про те, що окупанти атакували Херсон у річницю визволення міста. Російські війська вдарили по центральній частині міста. Ворожий снаряд влучив у житловий багатоквартирний будинок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російські окупанти 121 раз обстріляли Херсонську область з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, танків, дронів та авіації. Про це повідомив голова обласної Військової адміністрації Олександр Прокудін.

Раніше повідомлялося про те, що в результаті денного обстрілу в центральній частині Херсона загинула одна людина, двоє отримали поранення. Найбільше від ворожого вогню потерпає Херсонщина: щоденні обстріли руйнують мирні міста та села, при цьому є поранені та постраждалі.

Більше новин:

Новини заразКонтакти