В Одеській області у військовій частині офіцер побив військовослужбовця

ДБР займається розслідуванням інциденту / колаж Главред, фото УНІАН

В Одеській області у військовій частині побили військовослужбовця, повідомляє ДБР. Тілесні ушкодження завдав відповідальний по військовій частині.

В Одеській області у військовій частині жорстоко побили одного з військовослужбовців. Про це повідомили представники пресслужби ДБР.

До слідчих надійшла інформація, що після бійки у військовій частині в лікарню госпіталізований військовослужбовець з серйозними забоями голови. Співробітники Державного бюро розслідувань провели слідчі дії, вилучили відеозаписи інциденту, опитали свідків, а також поговорили з потерпілим у лікарні.

За даними працівників, тілесні ушкодження завдав офіцер, який того вечора був відповідальним по цій військовій частині.

Відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення військовою посадовою особою влади або службових повноважень (частина 5 стаття 426-1 КК України). Триває досудове слідство, встановлюються всі деталі події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що воєнком із Закарпаття змушував солдатів будувати собі маєток. Як вказує пресслужба ДБР, воєнком щонайменше з початку березня 2023 року "відрядив" підлеглих на будівництво будинку. Державне бюро розслідувань повідомило йому про підозру.

Також раніше повідомлялося, що воєнком за час війни став доларовим мільйонером. Воєнкома з міста Південне Одеської області Єгора Смирнова відправили на фронт через скандал про нібито незаконне збагачення.

Інші новини:

Новини заразКонтакти