На місяць може бути до 10 ракетних атак: Жданов ошелешив прогнозом

РФ може влаштовувати до 10 ракетних атак на місяць / Колаж: Главред, фото: Міноборони РФ, Главред

Російські окупанти застосовують комбіновану тактику ударів, застосовуючи крилаті ракети та "Шахеди".

Російські окупанти можуть влаштовувати до 10 ракетних атак на місяць. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов, повідомляє ТСН.ua.

При цьому ворог застосовуватиме комбіновані атаки, використовуючи ракети і безпілотники.

"З урахуванням того, що вони на місяць до 100 ракет виробляють, і тих запасів, які у них приблизно є за нашими оцінками, вони можуть дозволити собі влаштувати до 10 ракетних ударів на місяць. Ось таких по 5-10 ракет і по 40-50 "шахедів", - сказав Жданов.

Він також зазначив, що росіяни атакують Старокостянтинів у Хмельницькій області, думаючи, що нібито там будуть розміщені літаки F-16.

"Вони їх намагаються дістати. Судячи з того, як ми відбиваємося, я думаю, що там уже система протиповітряної оборони більш сучасна, посилена. І на сьогоднішній день ми можемо їх захистити", - пояснив експерт.

Хто такий Олег Жданов

Олег Володимирович Жданов (30 березня 1966, Дрезден, НДР) - радянський і український військовий, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт.

З 2016 року часто пише статті в українській, російській, білоруській та іракській пресі. Відкрив власний ютуб-канал, у якому випускає відео з аналітикою бойових дій, де має понад 900 тисяч підписників і 63 млн переглядів, пише Вікіпедія.

Удар по Україні 7 червня - останні новини

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, у ніч на 7 червня внаслідок російської атаки на промисловому об'єкті в Київській області виникла пожежа через російську атаку. Про це повідомив керівник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

У ніч на 7 червня російські окупанти здійснили масовану повітряну атаку на Україну. Ворог традиційно запустив ударні БпЛА типу "Шахед". Близько опівночі Повітряні сили України повідомили про зліт чотирьох літаків Ту-95 з аеродрому Оленя та їхній напрямок до пускових рубежів.

У ніч на четвер, 6 червня, російські загарбники здійснили масштабну атаку на Херсон. Унаслідок атаки спалахнули пожежі в недіючому будівельному гіпермаркеті, житлових будинках, господарських будівлях та автомобілях.

Інші новини:

Новини заразКонтакти