Українські партизани ліквідували 19 "вагнерівців" у Ростовській області

У лавах ПВК Вагнер стало на 19 найманців менше / Фото kommersant.ru

Командири ПВК Вагнер вирішили, що втрати необхідно приховати, тому позбулися "демілітаризованих" окупантів.

Партизанський рух АТЕШ, створений українцями та кримськими татарами, заявив, що успішно "денацифікував" найманців приватної військової компанії "Вагнер" на території РФ. В одному з тренувальних таборів Ростовської області 19 "вагнерівців" задихнулися від чадного газу в наметі.

Щоб приховати ці втрати, командири ПВК "Вагнер" скинули тіла в траншею та спалили їх.

"Командування терористичної ПВК "Вагнер" нічого іншого не придумало, як викопати траншею та спалити тіла, тому що в армії Росії втрат немає. Ну що ж, тепер немає 19 осіб і не буде ще більше. Ви можете скільки завгодно спростовувати цей факт, але 19 осіб вже не повернути», - йдеться в Telegram-каналі АТЕШ.

Партизани запевняють, що представники руху впроваджені як в Збройні Сили РФ, так і в лави ПВК "Вагнер".

"Нам вдалося успішно впровадити до лав ПВК "Вагнер" понад 1000 агентів, передаємо привіт рекрутерам з ПВК "Вагнер", це було дуже легко. Далі більше", - додали партизани.

Скріншот повідомлення АТЕШ / t.me/atesh_ua/366

Як повідомляв Главред, на війні в Україні ліквідований найманець ПВК Вагнер Руслан Джафаров. Чоловік був засуджений за замовне вбивство, але в РФ його поховали як "героя".

Нагадаємо, під Москвою місцеві жителі виявили таємне поховання "вагнерівців", яких з України вивозять фурами. Поховання 22 загиблих найманців виявили жителі селища Фряново (міський округ Щелково Московської області).

Інші новини:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти