Україна досягне прогресу: у ЦРУ розкрили слабкі місця РФ

У ЦРУ назвали слабкі місця РФ / Колаж: Главред, фото: 36-а ОМБП імені контр-адмірала Михайла Бєлінського, УНІАН

У ЦРУ США переконані, що слабкі місця путінської Росії стали більш помітними після заколоту Пригожина.

Українські військові під час контрнаступу будуть просуватися вперед, а ЦРУ США буде передавати Україні розвіддані, необхідні для досягнення прогресу. Про це заявив директор Центрального розвідуправління США Вільям Бернс, повідомляє Bloomberg.

Бернс також розповів про слабкі місця РФ:

Ці слабкі місця стали більш помітними після заколоту Пригожина.

"Для багатьох росіян, які дивляться це, Які звикли до цього образу Путіна як арбітра порядку, питання полягало в тому, що у імператора немає одягу, або принаймні чому він так довго одягається", − сказав Бернс.

Він переконаний, що заколот став "унікальною можливістю", для вербування ЦРУ в Росії. В управлінні закликали росіян співпрацювати і розповіли, як з ними зв'язатися. Лише за тиждень після публікації відео подивилися 2,5 мільйона разів.

Контрнаступ ВСУ

Командувач Сухопутними військами Олександр Сирський підтвердив, що швидкий результат контрнаступу неможливий. Генерал Сирський вважає, що в України все ще є одна явна перевага - єдність військового керівництва і довіра солдатів один до одного.

США вважають, що західні літаки не допоможуть ЗСУ в контрнаступі. Українські військові мають зараз тиснути на фронті за допомогою загальновійськового підходу, а літаки не допоможуть через російську ППО, кажуть у США.

Радник глави офісу президента Михайло Подоляк заявив, що контрнаступ ЗСУ буде важким і довгим. Бійцям ЗСУ не вдається просуватися швидко через щільне мінування територій.

Інші новини:

Новини заразКонтакти