Вдала розвідка спецзагону ЗСУ: пів дивізіону ППО РФ рознесли на трухляву – деталі

/ Колаж: Главред, Фото: mil.in.ua, pixabay

Три ЗРК було уражено наприкінці квітня - на початку травня, четвертий "Бук" було знищено днями.

Оператори 3-го окремого полку Сил спеціальних операцій (ССО) за три тижні розбили пів дивізіону зенітно-ракетних комплексів "Бук" російських окупантів.

Це сталося на одному з операційних напрямків, ідеться в повідомленні ССО в Telegram-каналі.

Уточнюється, що три ЗРК було уражено наприкінці квітня - на початку травня. Четвертий "Бук" воїни ССО знищили днями.

"Під час розвідувальних дій оператори виявили місце розташування "Бука". По ворожій цілі оперативно нанесено вогневе ураження ударним дроном. Зазначимо, що це одна з останніх новітніх розробок, що надійшла на озброєння Сил спеціальних операцій. Результат точної роботи ССО - палаючі залишки російського заліза", - ідеться в повідомленні.

Раніше в ДПСУ назвали ймовірний напрямок атаки РФ. Протяжність кордону з РФ тільки в Сумській області - понад 560 кілометрів, нагадав Андрій Демченко.

Раніше військовий експерт Роман Світан розкрив плани окупантів на Харківщині. Після невдач у росіян немає позитивних відомостей зі східного фронту, нагадав Роман Світан.

У Зеленського назвали головну мету російського наступу на Харківщині. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив про те, що ескалація на фронті на Харківщині - це спроба Росії захопити ще хоча б маленьку частину територій для поліпшення своїх позицій перед тим, як Україна позбудеться дефіцитів у зброї та техніці.

Що таке Сили спеціальних операцій ЗСУ

ССО - окремий рід сил у складі Збройних сил України. До його складу входять частини спеціального призначення та підрозділи інформаційно-психологічних спеціальних операцій, які комплектуються спеціально навченими фахівцями. Вони мають спеціальні спроможності у сферах розвідки, прямих акцій та військової підтримки для виконання складних, небезпечних, подекуди політично чутливих операцій, що проводяться командуванням ССО.

Більше новин:

Новини заразКонтакти