У Зеленського рознесли нову маячню Путіна і назвали шлях до завершення війни

Михайло Подоляк прокоментував заяви Володимира Путіна / Колаж: Главред, фото: скрін YouTube

Михайло Подоляк закликав не піддаватися помилковій ілюзії, що РФ після нападу на Україну добровільно повернеться до мирного життя.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував нові висловлювання диктатора Володимира Путіна і підкреслив, що просто слід правильно інтерпретувати заяви російських офіційних осіб.

При цьому він закликав правильно роз'яснювати справжні наміри Росії. Про це представник ОП написав у соцмережі Х (Twitter).

"Ми активно перебудовуємо країну у військовий табір; повністю знищуємо права людини і конкуренцію на нашій території; масово інвестуємо у військове виробництво; проводимо постійні мобілізації. Ми хочемо, щоб ви припинили допомагати Україні, щоб нам було легше цю країну знищити, вбити якомога більше громадян цієї країни, проводити широкомасштабні тренування в бойових умовах наших сил вторгнення. Ми хочемо і обов'язково будемо нападати на інші країни, в тому числі країни НАТО, поки не отримаємо право домінувати у світовій політиці і поки ви нас не боїтеся. Інакше навіщо б нам проводити тотальну мілітаризацію Росії", - написав він, пояснюючи істинний сенс заяв Путіна.

Радник глави ОП закликав не піддаватися помилковій ілюзії, що Росія після нападу на Україну добровільно повернеться у свій довоєнний, фіктивний мирний стан.

"Не вірте заявам колективного суб'єкта "Путін" про небажання вести війну з НАТО. Росія щиро хоче зламати традиційний світовий порядок, знищити угоди і міжнародне право і домінувати у світовій політиці за допомогою грубої сили. Звідси простий висновок: тільки в результаті поразки Росії можна повернутися до передбачуваності міжнародної політики...",- додав Подоляк.

Раніше у Зеленського жорстко розпекли нахабні вкидання Путіна. За рік РФ не просунулася на істотну відстань по лінії фронту, підкреслив Михайло Подоляк.

Нагадаємо, раніше Путін назвав умову миру і натякнув, яке місто в Україні хоче захопити. В ході "прямої лінії" він придумав, що Одеса, мовляв, російське місто, а війна закінчиться тільки після того, як Кремль "досягне всіх своїх цілей".

Крім того, Путін вибухнув пропагандою про нібито знищення військами РФ 747 танків і 2,3 тисяч бронемашин ЗСУ після початку контрнаступу української армії. Ніяких доказів він не навів.

Інші новини:

Новини заразКонтакти