Такого ще не було: ЗСУ за місяць знищили майже 1000 артсистем

ЗСУ за місяць знищили майже 1000 артсистем / Колаж: Главред, фото: 56 окрема мотопіхотна Маріупольська бригада, 22 окрема механізована бригада

Це найвищий місячний показник з моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Українські військові майстерно знищують ворога на фронті. Лише за березень 2024 року вони встановили справжній рекорд зі знищення артилерійських систем ворога. Про це повідомляє Міноборони України.

У матчі українські захисники знищили 976 артилерійських систем. Це найвищий місячний показник з моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

"Це - найвищий показник за один місяць від початку повномасштабного вторгнення. Вражаючий результат роботи українських воїнів. Україна переможе!" - ідеться в повідомленні.

Ситуація навколо Авдіївки

Раніше повідомлялося про те, що Авдіївка - нова лінія оборони. На Ставці обговорили ситуацію на фронті та про нові лінії оборони, де здійснюються укріплення рубежів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що РФ перекидає війська з Авдіївки. Росіяни весь рік готували сили, резерви, техніку і зброю до наступу, розповів заступник командира 3 ОШБр.

Як повідомляв Главред, у Пентагоні вважають відхід українських сил з Авдіївки стратегічним рішенням. Заступник спікера Пентагону Сабріна Сінгх пояснила, що захисників України вивели для збереження артилерії і снарядів, адже їх критично не вистачає без допомоги США.

Більше новин:

Новини заразКонтакти