Країни НАТО готові завдати ядерного удару у відповідь і розколошматити всю путінську богадільню - Сотник

Путін може задіяти ядерну зброю, вважає Олександр Сотник / скріншот YouTube

Як тільки Путін побачить, що він програє, він може використовувати ядерну зброю, вважає письменник.

Російський диктатор Володимир Путін може зважитися застосувати ядерну зброю коли ЗСУ підійдуть до Криму, переконаний головний редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник, публіцист Олександр Сотник.

Під час чату на Главреді він зазначив, що "Україну не здадуть і не дадуть їй програти".

"Але, як тільки Путін побачить, що він програє, він може використовувати ядерну зброю. Він живе в парадигмі "ядерна держава не може програти". Він не вірить у програш, бо якщо що, у нього є козирний туз. Літають у нього ракети з ядерними боєголовками чи не літають, не знаю, у мене немає про це ніяких відомостей. Але я виходжу з найгіршого", - зазначив Сотник.

Хто такий Олександр Сотник

Олександр Сотник (творче ім'я – Саша Сотник) - письменник, публіцист, автор-виконавець пісень, диктор радіо і телебачення, блогер. Творець і автор каналу Sotnik-TV. Виступає з жорсткою критикою російської влади. 11 березня 2010 підписався під зверненням «Путін повинен піти». Під час російсько-української війни неодноразово виступав із засудженням російської збройної агресії проти України, пише Вікіпедія.

Він також зазначив, що Путін нашпигував ядерними ракетами радянські шахти в Криму.

"Тобто на півострові закопана ядерна карта Путіна, і якщо ЗСУ почнуть стукати в Крим, він може її використати. Тому країни НАТО готуються завдати удару у відповідь і розколошматити всю цю путінську богадільню, якщо ядерний сценарій буде реалізовуватися Путіним", - підсумував Сотник.

Ядерний шантаж з боку РФ

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов запевнив, що якщо Путін зробить хоча б крок до застосування ядерної зброї, світ продемонструє миттєву реакцію. Росію в такому випадку в короткостроковій перспективі очікує крах. Путіна про це вже попередили.

Український дипломат Володимир Єльченко зазначив, що Сполучені Штати Америки мають інструменти і можливості, щоб фізично усунути російського диктатора Володимира Путіна. Це станеться, якщо глава Кремля вирішить застосувати проти України тактичну ядерну зброю.

Як пояснив експерт з питань енергетики Михайло Гончар, Росії не вигідно застосовувати ядерну зброю у війні проти України. "По-перше, якщо в Росії розраховують, що після ядерного удару по ЗСУ або якомусь з міст Україна капітулює, то цього не буде. По-друге, застосування тактичного боєзаряду дасть РФ певну тактичну перевагу, але далі повинні йти російські війська і займати цю радіоактивно заражену територію", - зазначив він.

Вам може бути цікаво:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти