Скабєєва "розплювалася" гнівом після заяви Буданова про звільнення Криму

Кирило Буданов, Ольга Скабєєва / колаж фото УНІАН і скріншот з відео

Російські пропагандисти дуже недобре відреагували на інтерв'ю керівника ГУР Буданова. Зокрема, Ольгу Скабєєву його слова про звільнення Криму розлютили.

Скандально відома топова російська пропагандистка Ольга Скабєєва під час чергового ефіру на телеканалі "Росія 1" в країні-агресорі розлютилася і практично зірвалася на крик ‒ намагаючись прокоментувати недавню заяву керівника ГУР Міноборони України Кирила Буданова про деокупацію півострова Крим.

Скабєєва настільки обурилася планами українських військових - вийти на кордони 1991 року ‒ що без тіні сумніву назвала Кирила Буданова "терористом".

"Терорист" Буданов заявляє, що ЗСУ увійдуть до Криму, і уточнює, що ніякого ядерного удару у відповідь не буде. І взагалі - до кінця року "українські бойовики" начебто вийдуть на кордони 1991 року", — ледве не кричала Скабєєва.

Дивіться відео інциденту з пропагандисткою Ольгою Скабєєвою:

Заява керівника ГУР Кирила Буданова з приводу Криму

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що війна в Україні завершиться з поверненням до кордонів станом на 1991 рік. Якщо не буде повернуто під контроль Києва Крим чи Донбас, війна триватиме.

"Завершити цю війну можна тільки одним шляхом - це повернення кордонів у будь-якій формі, але кордонів наших зразка 91-го року", - сказав Буданов.

Доктор політичних наук, політичний експерт Максим Розумний також вважає, що війна в Україні закінчиться тільки після того, як не буде президента країни-агресора Володимира Путіна.

"Путін точно не скаже, що можна не воювати. Для Путіна цей шлях вже відрізаний. Він свої ставки вже зробив", - сказав Розумний.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Новини заразКонтакти