Росіяни вдарили по центру Курахового: багато поранених

Росія скинула бомбу на Курахове / Колаж Главреда. Фото: Телеграм VadimFilashkin_donoda

Двоє постраждалих унаслідок обстрілу Росії у важкому стані.

Російські окупанти вчергове обстріляли прифронтове Курахове, поціливши по середмістю. Під ударом опинилось, за попередньою інформацією, 16 людей.

Як повідомляє начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін, Курахове потрапило під вогонь сьогодні в обід - ворог поцілив у самий центр міста, пошкодив щонайменше 15 багатоповерхівок. За попередніми даними, окупанти використали керовану авіабомбу.

Станом на 16:00 відомо про 16 поранених, двоє з яких у важкому стані.

Усі поранені перебувають у лікарні та отримують всю необхідну медичну допомогу. На щастя, ніхто не зазнав тяжких травм.

На місці злочину працюють представники місцевої влади, поліція і рятувальники.

Де знаходиться Курахове

Місто Курахове розташоване за 18 кілометрів від зруйнованої росіянами Мар'їнки. Російська армія обстрілює громаду майже щодня.

Попри щоденну і обов'язкову евакуацію в Курахівській громаді станом на липень 2023 року проживало 18 тисяч людей.

Обстріли України

У ніч на 2 березня росіяни завдали ударів дронами по Одесі. Один з ворожих БПЛА поцілив у девʼятиповерхівку, забравши життя десятьох українців, з них троє - дітей. Рятувальна операція на місці падіння російського "Шахеда" в Одесі продовжується. На місці працюють рятувальники, поліцейські, працівники комунальних служб, загалом залучено 215 осіб.

А напередодні російські окупанти масовано обстріляли Харківську область. Ворог жорстоко вдарив по Вовчанську. Правоохоронці повідомили, що 1 березня в місті прогриміли понад 30 вибухів. Унаслідок обстрілу постраждав чоловік.

Натомість у росіян є свої втрати. Зокрема, у ніч на неділю, 3 березня, у Феодосії підірвали нафтопровід РФ. Інформація щодо "бавовни" надійшла від агентів в окупаційних "органах влади".

Вас також можуть зацікавити новини:

Новини заразКонтакти