"Привіт з неба": ЗСУ атакували позиції Росії та ліквідували величезну частину окупантів

Війна в Україні / Арміяінформ, скріншот

Зазначається, що це потужний результат роботи 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша.

Українські військові спритно знищили окупантів прямо на їх позиції. Як повідомляють сухопутні війська ЗС України, українські бійці відстежили позиції росіян і за допомогою дрона атакували їх.

У повідомленні зазначають, що частину окупантів вдалося знищити.

"Росомахи-аеророзвідники працюють чітко і холоднокровно, передаючи ворогові несподівані "привіти" з неба", - йдеться в повідомленні.

На відео можна побачити, що українські військові скинули гранату в окоп з окупантами. Частина з цих росіян була ліквідована.

Зазначається, що це результат роботи 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша.

РФ може піти в новий наступ

Раніше аналітики Американського Інституту вивчення війни (ISW) відзначали, що новий масштабний наступ, який можуть готувати російські окупанти, ймовірно відбуватиметься в Луганській області або в районі Вугледара Донецької області.

Колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен зазначає, що РФ може піти в новий наступ навесні 2023 року. Він підкреслив, що до неминучого наступу потрібно готуватися вже зараз. Екс-генсек НАТО додав, що не можна дозволити Путіну виграти цю війну, інакше він не зупиниться.

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко вважає, що новий наступ російських окупантів може розпочатися з Донецького напрямку. Там в найближчі місяці будуть найбільш гарячі точки фронту.

Читайте також:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти