"Розуміють, що їм кришка": колаборанти здають ЗСУ позиції російських окупантів

Колаборанти здають ЗСУ позиції окупантів / Фото УНІАН

Колаборанти розраховують, що таким чином вони заслужать пробачення.

На тимчасово окупованих територіях колаборанти здають ЗСУ позиції російських військових. За кількістю таких повідомлень лідирує Донбас. Про це заявив представник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, боєць ЗСУ Михайло Макарук в інтерв'ю Телеграф.

Він додав, що колаборанти вже зрозуміли, що "їм кришка" і тепер сподіваються на "індульгенцію". Таким чином зрадники намагаються заслужити прощення.

"Вони розуміють, що їм кришка, з цього інформація надходить такими темпами, які ще рік тому здавалися нереальними. Самі дають нам інформацію-тільки візьміть, а нам потім нехай зарахується. Такого напливу інформації я не пам'ятаю за всі вісім років війни", - сказав Михайло Макарук.

Він додав, що хороші результати також показують українські військові, розвідники і агентура, що працюють по тилах противника. Однак колаборантів закликають не зупинятися і продовжувати "здавати" позиції окупантів.

Читати такожПартизани влаштували "полювання" на колаборантів і окупантів, в армії РФ-масове дезертирство-ISW

Як повідомляв Главред, у тимчасово окупованому Херсоні місцеві партизани передали новий полум'яний "привіт" херсонським колаборантам. В межах міста вони масово розклеїли листівки з фотографіями поплічників російських окупантів зі словами "Готуйтеся!".

Раніше глава Миколаївської ОВА Віталій Кім попередив окупантів, що від потужних ударів воїнів ЗСУ їм сховатися не вдасться, і у Херсоні горітиме ще більше складів з боєприпасами і ворожих командних пунктів.

Дивіться онлайн новини Донбасу

Інші новини:

Новини заразКонтакти