Від ЗСУ не втік: під Бахмутом ліквідували вагнерівця-кілера "Колобка"

Під Бахмутом ліквідували вагнерівця-кілера "Колобка" / t.me/OSINTGeorgia

У 2016 році його засудили до 19 річного тюремного терміну, але нещодавно був завербований ПВК Вагнер.

Під Бахмутом був ліквідований найманець ПВК "Вагнер"з позивним "Ташай", який раніше був відомий як кілер "Колобок".

Уродженець Південної Осетії (окупований Росією Цхінвальський Регіон Сакартвело) Олег Дзарахохов "Колобок", був кілером в банді Джако, повідомив OSINT-експерт Іраклій Комахідзе.

"У 2016 році його засудили до 19 річного терміну. Але не так давно відбулася його "реінкарнація", в новій недовгого життя він знайшов позивний "Ташай". Ліквідований в кінці листопада, посмертно представлений до медалі "За відвагу". Примітно, що кілер мав таку ж нагороду і раніше", - повідомив він.

Найгучніший злочин "Колобка" - розстріл похорону в Беслані 13 червня 2013 року, коли загинули чотири людини.

Нагадаємо, раніше українські захисники ліквідували 27-річного сержанта російської окупаційної армії Артема Столбова. До потрапляння на війну в Україну житель Пермського краю практично на всіх фотографіях в соцмережах "світився" вічно п'яним. Загарбник воював проти України як мінімум кілька місяців і навіть встиг отримати "нагороду" за вбивства українців.

Також повідомлялося, що Збройні Сили України ліквідували російського окупанта Сергія Франка. Загарбник воював проти України з червня. "Вантажем 200" став на території "ЛНР". Російські пропагандисти пишуть, що Франко рвався на фронт з перших днів російського вторгнення в Україну, але був включений до списку з четвертого разу. Поховали окупанта 31 жовтня.

Читайте також:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти