Пухлина вагою 18 кг: пластичний хірург розповів про найнезвичайніші операції в Україні

Дмитро Слоссер / УНІАН

Завдання проведення величезної кількості незвичайних операцій поставило телебачення, коли знімалися передачі "Я соромлюсь свого тіла" та «Поверніть мені красу».

Пластичний хірург, заслужений лікар України Дмитро Слоссер розповів під час чату на Главреді, яку найнезвичайнишу операцію йому доводилося робити.

За його словами, пацієнти з незвичайними і навіть шокуючими проблемами були під час зйомок телепередач Я соромлюсь свого тіла або Поверніть мені красу.

"Наприклад, у мене був пацієнт, якому ми видаляли доброякісну пухлину обличчя, яка була розташована в області щоки і мала такий самы розмір, як і голова. Ця пухлина важила близько 5 кг», - розповів Слоссер,

Ще одна незвичайна операція була, коли потрібно було видаляти велику пухлину в області сідниць вагою 18 кг. Ця операція тривала 12 годин і технічно була дуже складною.

Як повідомляв Главред, раніше Дмитро Слоссер розповів, в яких випадках людині можуть відмовити в проведенні пластичної операції, навіть якщо вона дуже хоче змінити щось у своїй зовнішності. Також він поділився, які пластичні операції користуються найбільшою популярністю у жінок, а які - у чоловіків.

Читайте також:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти