Мінус 150 росіян: ЗСУ вдарили по колоні техніки, яку готували до переправлення через Дніпро

ЗСУ завдають потужних ударів по російських окупантах на Півдні / Фото УНІАН

За 20 вересня захисники України ліквідували 151 російського солдата й 40 одиниць військової техніки РФ. Крім того, нанесено удари по складах боєприпасів.

За добу 20 вересня Збройні Сили України знищили понад 150 солдатів російської окупаційної армії та десятки одиниць військової техніки противника на південному напрямку.

Як повідомляє Оперативне командування Південь у Facebook, українська авіація відпрацювала 7 ударів по ворогу. У небі над Чарівним знищений ворожий штурмовик Су-25, а в районі Мураховки - збиті два безпілотники Орлан-10.

Водночас ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали понад 210 вогневих завдань по:

Також у Новій Каховці вогневим контролем зупинені ремонтні роботи на мосту і вражена колона військової техніки, що готувалася до переправлення через Дніпро .

В результаті дій ЗСУ втрати армії РФ склали:

Крім того, підтверджено ураження складу з боєприпасами в Благодатному та пункту управління 7 десантно-штурмової дивізії в Чорнобаївці.

Як повідомляв Главред, за добу 19 вересня Збройні Сили України знищили два російських склади з боєприпасами у Благодатному та Херсоні.

Крім того, захисники України збили в Миколаївській області рідкісний російський безпілотник "Картограф", який раніше вважався засекреченим.

Інші новини:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти