Катастрофічна атака РФ на гольф-карах: в Forbes здивували тактикою ворога

Атака РФ на гольф-карах / колаж: Главред, фото: Міноборони РФ, flickr

Вороги на мотоциклах і квадроциклах не мають шансів на успіх у протистоянні з захисниками України, пише Forbes.

В понеділок, 15 липня, чи незадовго до цього, біля міста Куп'янськ Харківської області армія країни-агресорки РФ здійснила "катастрофічну атаку". Про це пише Forbes.

Зазначається, що противники пішли в атаку на щонайменше п'яти гольф-карах, завантажених піхотою, ворожі транспортні засоби підірвали українські воїни, "зупинивши атаку і, ймовірно, завдавши важких втрат росіянам".

"Намагаючись замінити знищену бронетехніку новою бронетехнікою - або нещодавно збудованою, або знятою з тривалого зберігання - Кремль оснащує дедалі більше підрозділів транспортними засобами цивільного зразка, включно з квадроциклами Desertcross 1000-3 китайського виробництва, а також китайськими та білоруськими мотоциклами для бездоріжжя", - йдеться в повідомленні видання.

Крім того, в Forbes підкреслили, що вороги на мотоциклах і квадроциклах не мають шансів на успіх у протистоянні з захисниками України, що окопалися, та яких підтримують артилерія і дрони.

"Посилення броні на квадроциклах і мотоциклах за допомогою антидронних кліток, схоже, не дуже допомагає, оскільки додаткова броня сповільнює і без того недостатньо потужні транспортні засоби, роблячи їх більш уразливими для інших форм української вогневої потужності", - наголошується в матеріалі.

Що відомо про Forbes

Forbes - американський діловий журнал, заснований у 1917 році, з 2014 року належить гонконгській інвестиційній групі Integrated Whale Media Investments, повідомляє Вікіпедія.

Forbes.com є частиною Forbes Digital, підрозділу Forbes Media LLC. До холдингу Forbes також входить частина RealClearPolitics. Разом ці сайти охоплюють понад 27 мільйонів унікальних відвідувачів щомісяця. Сайт Forbes.com працює під гаслом "Домашня сторінка для світових бізнес-лідерів" і в 2006 році був визнаний найбільш відвідуваним бізнес-сайтом у світі.

Forbes.com використовує "модель дописувачів", в якій широка мережа "дописувачів" пише і публікує статті безпосередньо на сайті.

У 2020 році Forbes отримав нагороду Webby People's Voice Award у номінації "Бізнес-блог/сайт".

Наступ РФ на Харківщині - що відомо

Нагадаємо, у Харківській області підрозділи Сил оборони України зуміли відновити втрачені раніше позиції. Як ідеться в огляді американського Інституту вивчення війни (ISW), українські захисники досягли успіху в районі Вовчанська.

Також Сили оборони України вибили російських окупантів із населеного пункту Сотницький Козачок на Харківщині.

Крім того, армія країни-агресорки Росії намагалася тиснути в районі Борової на Харківщині, застосовуючи для цього дивізію. Проте внаслідок успішних дій українських захисників бригада була повністю розбита.

Читайте також:

Новини заразКонтакти