Димом затягнуло все навколо: у порту "Кавказ" підірвано російський пором

У російському порту "Кавказ" підірвали пором / Колаж: Главред, фото: Кримський вітер

На російському поромі на момент вибуху вже були паливні цистерни.

Російські окупанти увімкнули повітряну тривогу в Севастополі та перекрили Керченський міст. Місцеві жителі побачили величезний стовп диму. У Мережі вже розлетілися фото і відео.

"Кримський вітер" повідомляє про те, що дим тягнувся з боку Кубані. Пізніше стало відомо про те, що вибух стався на Таманському півострові в районі порту "Кавказ".

У російському порту «Кавказ» підірвали пором фото: Крымский ветер
У російському порту «Кавказ» підірвали пором фото: Крымский ветер
У російському порту «Кавказ» підірвали пором фото: Крымский ветер
У російському порту «Кавказ» підірвали пором фото: Крымский ветер

Незабаром з'ясувалося, що по порту "Кавказ" було завдано ракетного удару. Унаслідок цього було підірвано залізничний пором "Акватрейдер" із паливними цистернами.

"Пором із цистернами горить не просто сильно, а дуже сильно", - йдеться в повідомленні.

Дивіться відео з пожежею в порту "Кавказ":

У російському порту "Кавказ" підірвали пором / фото: скріншот

Атаки ЗСУ на Крим

Від початку повномасштабного вторгнення Росії, Україна почала бити по військових об'єктах ворога як і безпосередньо на території РФ, так і на тимчасово окупованих територіях. Крим не став винятком. Ще в липні 2022 року на півострові зафіксували атаку БпЛА на штаб Чорноморського флоту ВМФ Росії в Севастополі.

Станом на зараз українські сили під час атак на Крим знищили вже кілька баз, суден, систем ППО та інших стратегічно важливих об'єктів окупантів.

Вибухи в Криму - останні новини

Нагадаємо, в ніч на 16 серпня, в Криму також було гучно. Росіяни заявляли про атаку безпілотників на Севастополь, Керч і Чорноморське. За попередніми даними представника Української добровольчої армії "Південь" Сергія Братчука, уражено поромну переправу в порту Керчі та катер у Чорноморському.

Також неспокійно було в ніч на 9 серпня. У Севастополі та Чорноморському прогриміли сильні вибухи. Окупанти стверджували, що в Севастополі тричі відбивали атаки ракет "Нептун", БПЛА і морських дронів.

Я повідомляв Главред, у ніч із 8 на 9 серпня поблизу населеного пункту Чорноморське в окупованому Криму воїни ГУР знищили російський катер проєкту КС 701 типу "Тунець". Його ліквідували за допомогою ударного морського дрона MAGURA V5.

Читайте також:

Новини заразКонтакти